Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18/09/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Alışverişin Eğlenceli Adresi

Lapiska, internet üzerinden birçok farklı kategoride ürünlerin tüketicilerle buluştuğu son derece kaliteli bir alışveriş platformudur.

Kadın ve erkek ürünleri, evcil hayvan ürünleri, kullanışlı ürünler, outlet, sağlık ve kozmetik ürünleri, etiketsiz ürünler, ikinciel ürünler, ev ve yaşam ürünleri, bebek ürünleri kategorilerinde onlarca ürünün müşteri memnuniyeti esas alınarak satışı yapılmaktadır.

Hakkımızda

-Biz Kimiz?
2014 yılında sokak hayvanları yararına Instagram üzerinden açtığımız "BekareButik" ile yolumuza başladık.BekareButiğin bu iki sene içerisinde bize verdiği tecrübeler ve birikimlerle daha fazla yardım edebilmek için sitemiz kuruldu.Her gelirden kesime ürünlerimizi sunarken,kaliteyi ve ucuzluğu ön planda tutuyoruz.İlk amacımızın dışında siz değerli müşterilerimizin sevgi ve saygı dolu,eğlenceli ve kullanışlı alışverişler yapmanıza olanak sağlıyoruz.
-Memnuniyet Birinci Sırada;
Güzel ve huzur verici bir amaç uğruna çıktığımız bu yolda,siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti tabi ki ilk önceliğimiz.Memnun kalmadığınız durumlarda bizlere bildirmenizi rica ederiz.(destek@lapiska.com veya sikayet@lapiska.com ' dan bizlere ulaşabilirsiniz.)
-Kargo Süresi;
Siz değerli alışverişseverlerimiz için kargo sürelerini indirdik.Alışverişinizi onayladıktan sonra kargo şirketinde bir problem çıkmadığı takdirde 1-3 gün içerisinde ürünleriniz elinizde olucaktır.
-İade Sorunsalı;
Etiketli ürünlerde etiket sökülmediği takdirde iadeniz koşulsuz kabul edilir,paranız size geri iade edilir.Ancak biz kendimizi geliştirene kadar bazı ürünlerde bize anlayış göstermenizi rica ederiz.(aynı ürünün farklı bedenlerinden elimizde olmaması gibi durumlarda vs.).
-Ucuzluk ve İndirim Bizim İşimiz;
Genel olarak sitemiz çok uygun fiyatlıdır,bunun yanı sıra "Fırsat Ürünleri" kategorimiz fiyatlara taban yaptırıyor.Ayrıca Dünyaca ünlü bir çok marka inanılmaz fiyatlarla karşınızda olacaktır.
-EN ÖNEMLİSİ:HAYVANSEVERLİK VE YARDIMSEVERLİK;
Başlangıcımızdan beri olduğu gibi gelirimizin bir kısmı sokak ve barınak hayvanları yararına kullanılacaktır.Ancak daha önemlisi hedefimiz "Her canlıya destek olabilmek ve fayda sağlayabilmektir!".Bunu göz önünde bulundururarak bizi tavsiye etmenizi rica ederiz.

www.lapiska.com
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1