Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/10/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Son Moda Halılar

Halılar evlerimizde kullandığımız en önemli eşyaların başında gelmektedir. Halılar kullanım olarak mutfaklarda, salonlarda, ara hollerde ve tüm odalarımızda olmak üzere evimizin her alanında ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu anlamda elsehali.com tüm halıların satışını gerçekleştirmektedir. Firmamız el dokuma halılar, ipek dokuma halılar, yün halılar başta olmak üzere her türlü halı çeşidini bünyesinde bulundurmaktadır. Halı alanında en iyi satışı gerçekleştiren firmamız aldığı sayısız ödül ile başarısını pekiştirmiş olmaktadır.

Firmamız internet üzerinden e-satış yapmakta olup hizmetlerini ülkemizin her yanına yaptığı gibi birçok dünya ülkesine de satışlarını gerçekleştirmektedir. Sitede en çok satan mutfak halıları ve diğer halılar sürekli olarak güncellenmektedir. Sitemizde son trend 3 boyutlu halı çeşitlerinin satışına da başlanmış olup birçok farklı modeli burada bulmanız olanaklıdır.

En çok çeşidin bizde olduğu harika tasarımlarda çocuk odası halıları cıvıl cıvıl renkleri ile alıcılarını beklemektedir. Sitemizde özel olarak daha birçok halı işlemi gerçekleştirilmektedir. Mesela oda ölçülerini müşterilerimiz veriyor bizde ona göre halı tasarlaması yapıyoruz. Bu bizim müşteri potansiyelimizi arttırmada çok katkı sağlamıştır. Sizde evinizde en güzel halıları kullanmak istiyorsanız sitemizi ziyarete bekliyoruz.
Else Halı 3 Boyutlu Dekoratif Modern Salon Mutfak Çocuk Odası Halıları
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:26.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1