Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28/10/2016   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Teknoloji Ve Haber Sitesi

Günümüzde gelişen teknoloji ve bilimin akabinde internet dünyasında ki hareketlilikte o denli artmaktadır. Bu hareketliliğin artmasını sağlayanların başın da ise sosyal medya ve haber sitemiz vardır.
Teknoloji Haber ve İncelemeye Dair
Bayadır internet sektöründe hizmet veren teknoloji ve haber sitemiz her geçen gün başarılı yazar kadrosuyla birlikte siz değerli ziyaretçilerimiz için dünya çapındaki en güncel ve en doğru teknolojik haberleri yapmak için büyük özen gösteriyor. Bunun yanında kısa bir sürede ziyaretçilerinin odağı haline gelen haber teknoloji ve haber sitemiz içeriğini her gecen dakika güncel tutmak için bayağı çaba sarf etmektedir.
Teknoloji Sitemizin Tasarımı
Güncel teknoloji haberleri sitemiz vermiş olduğumuz kaliteli içeriğin yanı sıra sitemizin tasarımı da bir o kadar kalitelidir. Sade şık ve kullanışlı olan temamızla birlikte teknoloji haberlerinin harmanlanarak bütünleşen sitemizin bir artısı olmaktadır tasarımı. Haber sitemize girdiğinizde sizleri sade bir arka planın üstüne dizayn edilmiş şık bir tasarım ilk bakışta siz değerli ziyaretçilerimizi mest etmektedir.
Sitemizin Geniş Arşivi
Geniş yazar kadromuzla birlikte teknoloji haber ve inceleme kategorileri başta olmak üzere birçok kategori de hizmet etmekteyiz. Özellikle teknoloji haberleri için sitemizi ziyaret edenlerin sayısı bir hayli fazladır. Bunun sebebi ise aşikardır zaten. Teknolojinin yanında günlük güncel olayları da ele alan ve tarafsız bir şekilde haberini yapan haber sitemizin başarılı olduğu alanlardan biridir güncel haberler…. İnceleme yazılarıyla da ziyaretçilerine fikir veren teknoloji sitemizi ziyaret etmek ve güncel olaylardan haberdar olmak için daha ne bekliyorsunuz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:17.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1