Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/11/2016   #1
 
Üyelik tarihi: May 2016
Yaş: 37
Mesajlar: 174
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Birkaç Adımda Tablet Format

Tablet Nedir?
Tablet bir bilgisayardır. Sadece bir ekranı ve şarj aleti bulunur. Tablette, bilgisayarlar da kullanılan Mouse yerine parmak sistemi bulunmaktadır. İçerisinde sanal klavye özelliği bulunmaktadır. Tablet taşıması kolay olduğundan istediğiniz her yere götürebileceğiniz, bir teknoloji harikasıdır.

Tablet Arızası Sırasında Neler Yapılabilir?
Tabletiniz de bulunan pil kısmını çıkarınız ve cihazınızı beş dakika kullanmayınız. İndirme programlarından indirdiğiniz tüm programları sondan başlayarak silmeye başlayın. Sorunlarınız düzelmediği takdirde teknik servisle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz tabletinizi fabrika ayarlarına da döndürebilirsiniz. Tablet format uygulaması yapılırken genellikle işinde uzman kişilerle çalışmak önemlidir.

Tabletlere Format Nasıl Atılır?
Tabletlerde format her modelde farklı uygulanmaktadır. İşletim sistemleri android olan tabletlerde uygulamalar değişmez. Aynı adımlar uygulanır. Cihazı yeniden başlatılabilir ve yeniden başlatma işlemi cihazın tüm sorunlarını ortadan kalkabilir.

Bazı arızalar da tablet format ciddi anlamda işe yaramaktadır. Tablet formatı sırasında, bataryanın dolu olup olmadığı kontrol edilmelidir. Tabletin kapalı olduğundan emin olunmalıdır. Android işlemciye sahip tabletler de format işlemi 4 farklı şekilde başlatılmaktadır.

Tabletin ses tuşu ve power tuşuna basarak tabletin açılmasını bekleyiniz. Ekrana gelen yazılardan wipe data/ factory seçeneğini seçmelisiniz. Karşınıza bir liste daha çıkacaktır. Çıkan listede yes / delete seçeneğini tıklayınız.

Şuan da tablet format başlamış bulunmaktadır. Tabletiniz normal açılma süresinden daha fazla süre içerisinde atabilir. Format uzun bir işlemdir. Anlatılan şekilde işlemleriniz gerçekleşmediğinde ise teknik servise başvurmanız önerilmektedir.
seoptimizas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:22.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1