Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18/11/2016   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Turnike sistemleri

Turnike Sistemleri, geçişlerin belirli bir düzende sağlanması ve bu geçişlerin kontrol altında tutularak raporlanması gereken alanlarda sıkça kullanılan bir yöntemdir. Turnike sistemi sayesinde geçişleri kontrol altına alarak hem güvenlik hemde geçiş kontrol sistemi uygulaması yapılabilir.

Örneğin bir sitede site sakinleri ve izin verilen kişiler dışında kapılardan geçiş yapılmasını öneleyebilirsiniz. Havuz ve sosyal alanlarda site sakinleri ve yetkililelerin dışında özel alanların kullanılmasını enğelleyebilirsiniz. Okullarda turnike sistemi sayesinde yabancıların girişini engellyebilirsiniz. AVM ve Plazalarda turnike sistemi sayesinde kontrollü geçiş sağlayabilirsiniz. Fabrika ve iş yerlerinde giriş ve çıkışları takip ederek Personel takip sistemi uygulaması yapabilirsiniz. Yemekhanelerde turnike sistemi sayesinde yemekhane kontrol sistemi yapabilir, günlük yemek adetlerini doğru ve sağlıklı alabilirsiniz.

Turnikeli geçiş kontrol sistemi uygulamanın bir çok yöntemi vardır. Ayrıca bu ürünleri destekleyen bir çok donanım ve yazılım ile enteğre çalıştırmanın faydaları ve getirileri oldukça fazladır.

Mesela turnike sistemi
ni Personel takip sistemi için kullanacaksanız veya geçiş kontrolü sağlamak isitiyorsanız Parmak izi okuyucu, kart okuyucu, yüz tanıma sistemi vb. donanımlarla birleştirerek turnikeli geçiş sistemi yapabilirsiniz. Bu donanımlara amacına uygun yazılımlarda enteğre edildiğinde tam bir geçiş kontrol sistemi yapmış ve istediğiniz zaman kişi bazlı, genel,bölüm,departman,misafir vb,ayrı ayrı geçiş raporları alamaya başlamış olursunuz.

Betaper Geçiş Kontrol sistemleri olarak satışını yapmış olduğumuz turnike sistemlerinin bir çok çeşit ve modelini ürünlerimiz arasında bulundurmaktayız. Bu ürünler yapıları, özellikleri ve kullanım amaçlarına göre sınıflandırılmış çeşitli ar-ge çalışmaları ile hem estetik açıdan göze hitap eden ürünler hemde sağlamlık ve kullanılabilirlik açısından ürün yelpazemize eklenmiştir.

İnternet sitemizde yer alan katagorilerle birbirinden ayrılmış turnike sistemleri modellerini inceleyebilir ihtiyacınıza göre ürünler seçebilirsiniz.

Turnike Sistemlerinde genel amaç geçiş kontrollü sağlamak olduğu kadar kullanılan alanlarda güvenlik ve prestij açısındanda etkin bir rol oynamaktadır.

Daha öncede belirtilen gibi turnike sistemlerinin bir çok modeli vardır.Bunları katagorilere ayıracak olursak üç kollu turnikeler, bel tipi turnikeler, boy tipi turnikeler, Vip turnikeler, engelli turnikeleri, hızlı geçiş turnikeleri, cam kanat turnikeler, serbet geçiş turnikeleri olarak ayrıştırabiliriz.

Bu katagorilerde kendi içlerinde sınıflandırılmaktadır.Üç kollu tripot turniekelerin çift ayaklı ve tek ayaklı olan modelleri olduğu gibi duvara montaj tipleride mevcuttur. Engelli turnike ve Vip turnikelerin paslanmaz çelik ve cam kanat turnike tiplerinide ürünlerimiz arasında görebilirsiniz.Genellikle stadyumlarda boy turnikelerine rastlarken son zamanlarda yüksek güvenlik gerektiren yerlerdede boy turnikeleri kullanılmaya başlanmıştır.Cam kanat ve hızlı geçiş turnikeleri ofis ,avm,plaza vb. kullanım yerlerine hem prestij hemde güvenilirlik katmaktadır...

Betaper Geçiş Kontrol sistemleri ücretsiz keşif ve planlama çalışması ile müşterilerini anlayıp doğru ve faydalı turnike sistemi ürünleri sunmaya devam etmektedir...

Bel tipi 3 kollu turnikelerimizde ve VIP turnikelerimizde kollar artık paslanmaz çelik olarak imal edilmektedir.

VIP (engelli) turnikelerde kanat boyu 90 cm’ye kadar olması durumunda kollar paslanmaz çelik, 90 cm’den uzun olması durumunda alüminyum olmaktadır.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:41.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1