Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Karadeniz son dakika (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/3616-karadeniz-son-dakika.html)

kombici 30/11/2016 02:12

Karadeniz son dakika
 
Karadeniz bölgesine ait en güncel, en can alıcı ve en doğru haberlerin adresi karadenizsondakika.com .
Karadeniz Bölgesi'nde yer alan tüm haberlere ve son dakika gelişmelerine çok kolay ulaşabileceksiniz. Karadeniz’de yaşayan yaşamayan, Karadeniz ile ilgili en güncel haberlere ulaşmak isteyenlerin gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz. Türkiye ve dünyadan anlık gelişmeleri, sosyal, siyasal ve ekonomik haberleri sitemizde bulabilirsiniz. Üstelik uygulamamızı indirerek, hayatı cebinizde taşıyabilir, ulaşmak istediğiniz her an tek tuşla tüm haberlere ulaşabilirsiniz.
karadeniz son dakika gelişmelerini güncel olarak sitemizde yayınlayacağız. Doğru ve kaliteli haberi ilke edinen karadeniz haber, Karadeniz’deki her olayı an be an kamuoyu ile paylaşmaktadır.

samsun haber Herkes, Karadeniz Bölgesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları, düzenlenen etkinlikleri ve Karadeniz’in sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını, Karadeniz son dakika haberlerini, doğru ve tarafsız yayını ilke edinen bir siteden öğrenmeyi hak ediyor.
Karadeniz Bölgesi'nde yaygın olan iş kolları ve bu işlerle ilgili en güncel haberleri sitemizden öğrenebilecek ve iş yaşamını yakından takip edebileceksiniz. Dünyayı ve Türkiye’yi ilgilendiren tüm önemli olayları, anlık olarak sizle ile paylaşıyor olacağız.
Yaşamdaki tüm gelişmelerden haberdar olmak ve hayatı ıslamamak isteyenler için Karadeniz son dakika haber sitesi olarak hem haber, hem de yaşamın içinden kesitler sunuyoruz.
Karadeniz’de, Türkiye’de ve dünyada yaşananlara kayıtsız kalmayın, gündemden kopmayın. Gündemi en yakından ve en gerçekçi şekilde takip etmek isteyenler bizi takipte kalın. Sizleri gündemin en ilginç, en gerçekçi ve tarafsız haberleriyle buluşturalım.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.