Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09/02/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Başakşehir Direksiyon Dersi



Dışarıdan araba kullananlara bakarsınız ve kendiniz araba kullanamadığınız için hayıflanırsınız. Bu kadar da büyütülecek bir şey yoktur. Araba kullanmak için dikkatli, refleksleri kuvvetli biri olmanız gerekmektedir. Bunlar sizde varsa sorun yoktur. Yapmanız gereken ilk şey araba ile aranızdaki bağı kuvvetlendirmek. Daha sonra Başakşehir direksiyon dersi veren şubeye kaydınızı yaptırmanız. Bu andan sonra da artık hoca seçiminiz kalacaktır. Hocanızı da seçtikten sonra artık teorik olarak arabanın nasıl kullanıldığı, ne yapılıp ne yapılmaması gerektiği konusunda yardım alarak araba kullanmaya başlayacaksınız.

Düz vites araba kullanmak özellikler bazı bayanların korkulu rüyaları arasında yer almaktadır. Bu nedenle de ehliyet alacakları zaman otomatik vitesle ehliyet almak isterler. Bazı kurslarda otomatik vites araç olmadığından kayıtları yapamamaktadır ve insanlar da hangi kurs yerine gitmeleri gerektiğini bilememektedirler. Başakşehir otomatik direksiyon dersi veren en iyi yerler arasında yer almaktadır. Çünkü hocaları sürücü adayları ile hoca öğrenci değil arkadaşlık kurarak yardımcı olmaktadır. Aksi takdirde sinirli bir hoca, emreden bir hoca, sürücü adayının gergin olmasına, heyecanlanmasına ve artık araba kullanmak istememesine neden olacaktır. Bu nedenle hocalarımızı en iyi hocalar arasında yer alan. Sürücü adaylarının yaptığı hatalardan dolayı eleştirmeyip asıl yapması gerekeni söyleyen hocalar arasında yer almaktadır. Kullanacağınız araba içerisinde kendinizi gergin hissederseniz araba kullanırken de gergin olursunuz. Bu da araba kullanımınızı kötü şekilde etkiler. Siz çok heyecanlı olsanız bile hocalar size gerekenleri söyleyecek ve sakinleştirecektir.

Başakşehir’de direksiyon dersi almanız ile yoğun trafiklerde bile çok kolay araba kullanabilirsiniz. Direksiyon sizin elinizde ve arabanın tüm hâkimiyeti sizde. Direksiyon sizin elinizde ayaklarınız debriyaj, gaz ve frende. Siz arabaya nasıl bir yönlendirme yaparsanız araba da ona göre hareket sağlar. Uzun ya da kısa yollarda araba kullanırken yapmanız ve yapmamanız gerekenleri size hocalar söyleyeceklerdir. Hatalarınızı düzeltmek için hocalardan yardım isteyebilirsiniz. Aklınıza takılan her şeyi sorup cevap alabilirsiniz. Hocaların size söyleyecekleri her şeyi aklınızda tutmalısınız. İleride çok işinize yarayacağını unutmamalısınız. Arabanın her şeyini en kısa sürede öğreneceğinizin garantisini vermekteyiz. Detaylı bilgi için basaksehirdireksiyondersi.com sitemizi ziyaret edebilir fiyat ve hizmetlerimiz konusunda bilgi alabilirsiniz.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:43.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1