Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26/02/2017   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Liveno Haberleşme Platformu

Haberleşme için hazırlanmış olan sistemi kullanmak isteyenler öncelikle uygulamayı indirmek için https://play.google.com/store/apps/d...ev.into.liveno adresi üzerinden işlem yapmaları gerekir. Uygulamayı indirdikten sonra kullanıcı bilgileriniz ile sisteme giriş yapmanız gerekir. Kullanıcı bilgilerinin ardından uygulamanın orta kısmında yer alan frekans bölümüne katılmak istediğiniz frekansı giriş yaparak bu şekilde sorunsuz işlem yapabilirsiniz.
Girdiğiniz frekansa göre bulunan ortamdaki kişiler ile online sohbet etme imkanı elde edebilirsiniz. Frekanslar ondalık halinde iki ayrı hane üzerinden girilmektedir. Bu sayede her frekans ile farklı kişilere ulaşım sağlanarak bu şekilde onlarla sohbet etme imkanına sahip olunabilir. Kolay kullanımı ile isteyen herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir haberleşme uygulaması olarak sizlere kaliteli seçenek oluşturmaktadır.
Anlık Mesajlaşma Ortamı
Anlık olarak istediğiniz her an farklı kişiler ile görüşme imkanı elde etmenize yardımcı olan bir uygulamadır. Sistemde en son yazı yazan kişilerin mesajı görünmektedir. Sohbet geçmişi seçeneği bulunmadığından bu durumda geçmişe dair bilgi alınması mümkün değildir. Her durumda farklı frekanslar kullanılarak bu şekilde yeni kişiler ile tanışarak onlarla sohbet etme imkanı elde etmenize yardımcı olmaktadır.
Anlık mesajlaşma olanağı sunan platform üzerinden bay veya bayan kullanıcılar ile görüşmenizi sağlamaktadır. Yalnızca bağlandığınız frekans üzerindeki kişiler ile iletişim kurmanız mümkün olduğundan frekans değişmesi halinde bu durumda daha farklı kullanıcılara ulaşabilirsiniz. İndirdikten sonra her an sohbet edebileceğiniz bir haberleşme platformu olarak sizlere sunulmaktadır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:46.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1