Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14/05/2017   #1
 
Üyelik tarihi: May 2016
Yaş: 37
Mesajlar: 174
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Toptan Ayakkabı


istanbul toptan ayakkabı olarak; ilk önceliğimiz 0 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektir.Buna ilave olarak özellikle dikkat ettiğimiz bir diğer önemli husus ise değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına zamanında ve istediği ürünleri göndererek toptan ayakkabı hizmetini sorunsuz bir şekilde sağlamaktır.
Ürünlerimzin bir çoğu kendi imalatımız olup buna paralel olarak uygun fiyat ve kaliteli işçilikle ayakkabı üretimini yapmaktayız.Kurulduğumuz günden bugüne kadar sayısız kurum ve kuruluşun toptan ayakkabı ihtiyaçlarına kalitemizden ödün vermeden hizmet vermeyi prensip olarak benimsemişizdir.
Toptan ayakkabı Siparişleriniz çağrı merkezimizin onayından sonra 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün içerisinde hazırlanarak anlaşmalı olduğumuz kargo/ambar firmalarına teslim edilmektedir.14:00 dan sonra verilen siparişler bir sonraki gün teslimatı yapılmaktadır.
Cumartesi ve Pazar günü verilen toptan ayakkabı siparişleriniz ise pazartesi günü ambar veya kargolara teslim edilmektedir.
Toptan ayakkabı siparişlerinizde kapıda ödeme sistemimiz bulunmaktadır, Bu sistemle sipariş verecek müşterilerimizin öncesinde müşteri hizmetleri numaramızdan arayarak bilgi almaları önemle rica olunur.
Firmamız sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sürekli olarak kendini geliştirmekte ve çağın teknolojik hizmetlerinin sizler için sonuna kadar kullanmaktadır.Bu sebeple kurmuş olduğumuz toptan ayakkabı sitelerinde güncel ürünlerimiz fiyatlarıyla birlikte yer almaktadır.
Bu internet sitelerimize üye olarak siparişlerinizi saniyeler içerisinde verebilir, Sipariş koduyla birlikte çağrı merkezimizinden siparişiniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ürünlerimizi internet sitemizde online olarak, Gedikpaşa ve Avcılar şubelerimize gelerek mağazalarımızdan seçebilirsiniz.Tüm ürünlerimiz kalite kontrollerinden geçirilmiş olup hatalı/eksik veya deforme şeklinde tarafınıza gelen ürünlerde, hiç bir ücret ödemeden aynı şekilde yeni ürünler sizlere teslimatı yapılacaktır.Olası yaşanabilecek hata ve aksiliklerin önüne geçmek için lütfen toptan ayakkabı siparişi vermeden önce müşteri destek hattımızı arayarak bilgi almanızı önemle rica ederiz.
toptan ayakkabı fiyatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz..
seoptimizas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:05.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1