Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25/05/2017   #1
 
Üyelik tarihi: May 2017
Yaş: 34
Mesajlar: 3
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Yaşlı ve Hasta Odaları İçin Tavsiye Edilen Klima Modelleri



Yaşlı ve Hasta Odaları İçin Tavsiye Edilen Klima Modelleri

Yaşlılar ve hastalar özel bakıma ihtiyacı olan kişiler oldukları için bulundukları odanın iklimlendirmesinin ve havalandırmasının bilinçli şekilde yapılması gerekir. Yaşlı ve hasta odaları, mikroplardan arınmış şekilde olmalı ve havası her zaman tazelenmelidir. Yaşlı odası için klima alırken ya da hasta odası klimaları arasından seçim yaparken kişinin sahip olduğu hastalık ve mekanın özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.
Hasta odası için klima ya da yaşlılar için klima kullanımı hakkında klimaların zararlı olacağı görüşü yaygındır. Ancak doğru klima satın alındığı taktirde odanın havasının tazelenmesi ve bakterilerden arındırılması klimalar ile daha sağlıklı olacaktır. Dolayısıyla yaşlı odası için klima kullanmak zararlı değildir.
Hasta odası için klima alınırken mekan özelliklerinin yanında keşif ekiplerinin incelemeleri etkili olacaktır. Yaşlı odası klimaları genellikle mekan özelliklerine ve doktor önerilerine göre belirlenmelidir.

Hasta ve Yaşlı Odaları İçin En Çok Tercih Edilen Klimalar

Yaşlı odası için klima alacak olanlar A sınıfı inverter klima modellerini tercih etmeliler. Normal klimaların sürekli çalışması odadakiler için zararlı olacakken inverter klimalarda böyle bir sıkıntı görülmeyecektir. Bunlara ek olarak düşük fan ayarına sahip klimalar tercih edilebilir.
Hasta odası için klima seçerken ayrıca üfleme ağzı geniş, dolayısı ile odayı diğer klimalara göre daha yavaş iklimlendiren, kişilerin sert havaya maruz kalmasına neden olmayan klima modelleri önerilir. Hasta odası ve yaşlı odası klimaları olarak en çok tercih edilenler:

Mitsubishi klimalar ile ilgili blog sayfasını ziyaret ederek faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.



Yaşlı ve Hasta Odası Klima Fiyatları

Yaşlı odası için klima fiyatları cihazın modeline ve sezona göre değişiklik gösterebilir. Hasta ve yaşlı odalarında kullanılacak klimalar için fiyattan önce sağlığa herhangi bir zararının olmaması ilk planda olmalıdır.
Hasta odası klima fiyatları; teknik ekiplerin yaptığı keşif sonrası belirlenen kapasiteye, klimanın A sınıfı olup olmamasına, odanın metrekaresine, bulunduğu bölgeye, odada olacak kişi sayısına göre değişmektedir. Hastanelerde kullanılacak hasta odası klimaları için binadaki oda sayısına ve kapasiteye göre özel projeler yapılmalıdır.
Yaşlı odası klimaları ve hasta için hangi klima alınmalı konusunda kararınızı keşif uzmanları ve klima teknisyenleriyle birlikte vermeniz gerekmektedir.

Yaşlı ve Hasta Odası İçin Klima Kullanımında Birkaç Öneri

Hasta odaları ve yaşlı odası klimaları arasından seçim yaparken ne kadar dikkatliyseniz klimanızı kullanırken de o kadar dikkatli olmalısınız. Hasta odası için klima kullanırken hijyen koşullarına, yaşlı odası için klima kullanırken konfor sağlamaya dikkat etmelisiniz.

Yaşlı ve hasta odalarında klima kullanırken:
• Klima havasının direkt hastaya ya da kişiye gelmemesine dikkat etmelisiniz.
• Nem alma modunu sık sık kullanarak yaşlılarınızın mekandaki kuru havadan rahatsız olmasını engellemelisiniz.
• Hasta odası klimaları çalıştıktan sonra odayı havalandırmayı ihmal etmemelisiniz.
• Yaşlı odası klimaları için düzenli bakım ve temizlik hizmetlerini almalısınız.
Hasta ve yaşlı odası klimaları için uzman teknisyen ve satış ekipleriyle birlikte karar vermelisiniz. Böylece en doğru klimayı almış olursunuz. Mekanlarınıza özel çözümler bulabilirsiniz.

Kaynak: Yaşlı ve Hasta Odaları İçin Tavsiye Edilen Klima Modelleri
serdarcanistanbul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:44.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1