Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Dans ederken en eğlenceli videonu çek (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/4850-dans-ederken-en-eglenceli-videonu-cek.html)

kombici 07/06/2017 19:29

Dans ederken en eğlenceli videonu çek
 
https://i.hizliresim.com/LnozNa.png

Burn ve para kazandıran, fenomen yaratan ünlü sosyal medya mecrası BrandFace iş birliğinde hazırlanan yarışma ile ilgili başlıca kurallar aşağıdaki gibidir. Yarışma’ya BrandFace tarafında 02 Haziran 2017 00:00 ile 25 Haziran 23:59 arasında yüklenen videolar katılabilir. Burn tarafında ise yarışma 11 Temmuz 2017 23:59’a kadar devam etmektedir. Videoların maksimum süresi 29 sn olmalıdır. Videoların BrandFace’e ve Instagram’a birlikte yüklenmesi ve videolarda #Burn #BIGBURNISTANBUL ve #BrandFace etiketleri bulunması yarışma katılımı için zorunludur. Vitrin yarışmacıları BrandFace ve Burn jürisi tarafından seçilecektir. Yarışmaya istenilen sayıda video ile katılınabilir. Tüm videolar onay sürecinden geçer ve BrandFace uygun olmayan videoları yayınlamama hakkını kendisinde saklı tutar. Yarışma 26 Haziran 00:00 ile 02 Temmuz 23:59 saatleri arasında gerçekleşecektir. Vitrine çıkan 8 yarışmacıya 26 Haziran günü saat 10:00’a kadar mail yolu ile bildirimde bulunulacaktır. Vitrine çıkan 8 video beğeniler üzerinden yarışacaktır. Kendilerine gelen konfirmasyon mailini onaylamış olan BrandFace kullanıcıları seçtikleri videolara her gün 1 beğeni vererek yarışma süresince toplam 7 puanlık katkıda bulunabilir. BrandFace.tv teknik ekibi tüm yarışmacıların beğenilerini inceleyerek sahte hesaplar ile beğenide bulunmuş ya da farklı bir şekilde usulsüzlük yapmış yarışmacıları uyarıda bulunmaksızın yarışma dışı bırakabilir. Kazanan 04 Temmuz Salı günü saat 17:00’ a kadar BrandFace Sosyal medya hesaplarından duyurulur ve kazananlara mail yolu ile bilgilendirme yapılır. Yarışmaya katılan videoların hakları ile ilgili bilgi almak için BrandFace Kullanıcı Sözleşmesini okuyunuz. Yarışmada en çok beğeniyi alan video 750 TL ve jüri tarafından en çok beğenilen video 250 kazanır. #BIGBURNISTANBUL haftasına özel olarak vitrine çıkan yarışmacıların tamamına Big Burn İstanbul festivaline tek günlük katılım hakkı ve en çok beğeni alarak kazanan olan ve yaratıcı olarak seçilen kişiye yani toplam 2 kişiye bir arkadaşları ile beraber 3 günlük festival girişi hediye edilir. Yukarıda yazılı olan kurallardan biri ve / veya bir kaçını kabul etmiyorsanız video yüklemeyiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.