Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart İstihdam Teşviği ve Uzaktan Eğitim Desteği

Ankara Kızılay merkezli olan kariyeradam İŞKUR onaylı istihdam seferberliğine katılarak çağın en büyük seferberliğine katkıda bulunuyor. Kariyer adam sektörünün en çok tercih edilen firması olarak öğrencilerine iş imkânı sunarak işsizlik oranını tek haneli rakamlara çekilmesine yardımcı olduğu gibi işverenlerin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurarak meslekte yeterlilik kazandırdığı personelleri işverenlere sunarak işçi bularak işverenin işlerinde sürekliğin korunmasına yardımcı olmaktadır.

Kariyeradam yorumlarını inceleyecek olursak kariyer adam daima öğrencisine verdiği önemi ve meslekte yeterliliği için daima özenli çalışmalar sonucunda gerektiği yüzde 97,3 başarılarla sizin kariyeriniz için çıktığınız yolda asla yalnız bırakmaz. İster iş arayan olun, ister işveren olun, ister meslekte yeterlilik belgesi alın, ister hibe alarak kendi işinizi kurun yapmanız gereken ilk iş kariyer adam ile tanışmak olacaktır.

Kariyer adam İŞKUR destekli açtığı kurslarda başarılı olan öğrencilere iş konusunda yüzde 100 başarısıyla en çok işe yerleştirme oranına sahip kuruluş olarak sizlere hizmet vermeye çalışmaktadır. Kariyer adam iş ve eğitim hayatınızın her yerinde yükselmenize büyük bir olanak sağlıyor. Daha fazla detaylı bilgi için http://www.tesvikprogrami.com/kariyeradam web sitesini ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz.
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:47.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1