Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Adından Söz Ettiren 2017 Arabaları (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/4864-adindan-soz-ettiren-2017-arabalari.html)

creeper123 09/06/2017 22:37

Adından Söz Ettiren 2017 Arabaları
 
Ulaşım alanında oldukça gerekli olan çok büyük kolaylıklardan bir tanesidir kendi aracınıza sahip olmak, birde aracınız suzuki swift, suzuki vitara, yeni vitara modellerinden herhangi bir tanesi ise rahatlık ve konfor sizinle demektir. Özellikleri ve dış görünüşleri bakımından 2017 yılına damga vurmuş olan araba modelleri arasında ilk sıralarda yer almaktadırlar.

Suzuki Swift Özellikleri
Aracın kapısını açtığınız anda gözlerini kamaştıracak olan en büyük detay aracın iç mekanının şıklığıdır. Oldukça şık bir şekilde düzenlenmiş olan iç mekanda her türlü konfor gereksinimi düşünülmüştür. Spor bir tasarım halinde üretilmiş olan bu araç iç görünümü kadar dış görünümü ile de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi hedeflemiştir. Tüm gösterge cihazlarının oldukça kolay anlaşılır olması, oldukça önemsenen detaylar ile araç kullanmanın zevkini sonuna kadar hissedeceğiniz bir araba modelidir.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.