Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

Genetik, yaşın ilerlemesi, kötü beslenme alışkanlıkları yada strese bağlı olarak saç köklerinin zayıflaması, kıl yoğunlunun ve tutuculuğun azalmasıyla başlayan kellik problemleri artık sorun olmaktan çıkmış durumda. Son yıllarda en çok gelişme gösteren estetik işlemlerin başında saç ekimi gelmektedir. Her ne kadar insanda önemli olan organların doğru çalışması olsada, psikilojinin ve özgüvenin de yerinde olması sağlığı direkt etkileyen faktörler arasındadır. Bu yüzden saç ekimine sadece estetik bir gözüyle bakmak yetersizdir. İşlem sonrası özgüvenin geri getirilmesi, ruh sağlığını olumlu yönde etkilemektedir. Saç tedavilerinde ömür boyu kalıcılık gösteren ve işlem sonrası gözle görülür bariz değişimi fark ettiren tek işlem saç ekimidir. Bunun dışında denenen bir çok tekniğin sonuçları ya geçici yada çok yetersiz kalmaktadır.

saç ekimi fiyatları
Hastanemizde yapılan diğer estetik operasyonları sakal ve bıyık ekimi, kaş ve kirpik ekimi, yağ aldırma, karın germe, lazer epilasyon, burun estetiği, kepçe kulak estetiği, erkeklerde meme küçültme, ameliyatsız yüz germe.

Fue Yöntemi
Saç ekimi nasıl yapılır?
Saç nakli 3-4 kişilik uzman ekibimiz tarafından steril şartlara sahip hastanemiz estetik bölümünde yapılmaktadır. Sırasıyla saç ekimi fiyatları olası işlemlerinden bahsedersekindirimli ucuz yapılabilir.

1. Analiz ve Anestezi
İşleme başlamadan önce fotoğraflarınız çekilir. Daha sonra saçlarınız 1 numara şeklinde kısaltılarak lokal anestezi için uygun hale getirilir. Ağrı ve acı hissetmemeniz için lokal anestezi uygulanır ve fue saç ekimine başlamak için hazır hale getirilmiş olursunuz.

2. Greflerin Alınması
Her erkekte bulunan ve genetik olarak dökülme yaşamayan saç köklerininiz bulunduğu bölge analiz edilir. Daha sonra mikro cerrahide kullanılan punchlar yardımıyla uygun sayıda saç kökleriniz bu bölgeden alınır. Alınan kıl kökleri özel solisyonlar desteğiyle bekletilir. Burada önemli olan dökülme göstermeyen bölgeden ne kadar sağlıklı ve kırılmamış greft (kıl kökü) alınabildiğidir.

3. Saç Çizgisinin Belirlenmesi
Bu aşamada, greftler alınmadan önceki fotoğraflarınız masaya yatılır. Estetik görünümün analizi yapılarak saçınız ön bölgesinde ekimin sınırlarını gösteren çizgiler sizinde ortak kararınızla belirlenir. Ayrıca bu aşamada doğal bir görünüm için saç köklerinizin nasıl ve ne yönde ekileceğine uzmanlar tarafından karar verilir.

4. Greftlerin Yerleştirilmesi
Kıl kökleri açılan kanallara özenle yerleştirilir. Bu yoğun ve titiz bir çalışma gerektiren bir işlemdir. Ortalama 6-8 saat sürmektedir.

Kaynak: Saç Ekimi Fiyatları | Ucuz & Kaliteli & Profesyonel & Ömürlük
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:49.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1