Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Lazer Epilasyon Fİyatı Ne Kadar

Lazerler tıpta tedavi amaçlı olarak yaklaşık 40 yıldır epilasyon amaçlı olarak da yaklaşık 20 yıldır kullanılmaktadır. Bu nedenle lazer üzerinde yapılan birçok araştırma sonucu lazer ışınlarının son derece güvenli olduğu ve uzun vadede hiçbir yan etkiye yol açmadığı saptanmıştır. Ayrıca lazer ışınları kanser ve enfeksiyon oluşumuna neden olmaz. Lazer ışını non iyonize bir enerji tipi olduğu için hücrelerde mutasyona yol açmaz dolayısıyla kansere yol açmaz.

Lazer epilasyonda tek bir dalga boyunda verilen ışık yalnızca kıl ve kıl kökünde bulunan melanin pigmenti tarafından absorbe edildiği için kıl dışında hiçbir dokuya zarar vermez. Bu nedenle çok güvenlidir ve kanserojen etkisi yoktur. Lazer epilasyonun güvenilirliği ve kalıcı etkinliği Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA (Food and Drug Association) tarafından 1997 yılında onaylanmıştır.

Lazer epilasyonda fiyatları listesi varmı? Nasıl bakabilirim ?
Lazer epilasyon sırasında tahammül edilebilir derecede hafif bir yanma olmaktadır ve uygulama sonrasında birkaç saat süren geçici kızarıklık olmaktadır.Bronz tenlerde ve esmer kişilerde yanık ve geçici leke riski yüksektir. Bu nedenle lazer epilasyon uygulamaları mutlaka bu konuda yetkili ve deneyimli uzman hekimlerin (Cilt Doktoru, Estetik Cerrahi Uzmanı ve Medikal Estetik Uzmanı) kontrolünde yapılmalıdır. Güzellik salonlarında ve kuaförlerde lazer epilasyon yapılması yasak ve de tehlikelidir.

Uzman tarafından yapılan lazer epilasyon fiyatları kalitesine göre vücutta istenmeyen tüyleri deriye zarar vermeden kalıcı bir biçimde yok etmeyi hedefleyen bir yöntemdir. Lazer ve ışık sistemleri kıl kökünü tahrip ederler. Kıl kökünde bulunan renk pigmenti lazerin hedef hücresidir bu nedenle lazer çevredeki normal dokuya zarar vermeden sadece kıl dokusunu tahrip eder. Göz çukuru hariç vücuttaki tüm tüylü bölgelere uygulanabilir. Çok ince tüylerde, açık renkli ya da beyaz kıllarda etkili değildir.

Kaynak: Lazer Epilasyon Fiyatları - Çevre Sağlık Hizmetleri İstanbul
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:45.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1