Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Beykoz Saç Ekimi | 0533-574 57 57 | Saç Ekimi Merkezi Beykoz





Beykoz Saç Ekimi Klinikleri - İstanbul

beykoz saç ekimi sağlıklı ve güçlü saç köklerinin verici bölgeden genellikle başın arkasından alınarak incelmiş ya da tamamen açılmış bölgeye taşınması işlemidir. Çağdaş cerrahi teknolojileri sayesinde beykoz saç ekimi ile son derece doğal görünümler elde edilebilmektedir. Bu sayede saç kaybına bağlı kişide oluşabilecek psikolojik travmalar ve sosyal yaşamdan uzaklaşma saç nakli ile düzeltilerek bireyin kendini daha güçlü hissetmesi sağlanabilmektedir.

Kadın Tipi Saç Dökülmesi:
Saç dökülmesi erken yaşlarda başlar ve usulca ilerlemeye devam eder. Saç kaybı düzenli olarak devam ettiği için ortalama 40 yaşlarında en son düzeye ulaşmış olur. Erkeklerden farklı olarak saçlı derinin genel haritasına yayılan incelme ve seyrekleşme olarak kendini belli eder.
Tam doğru teşhisin konulabilmesi için aile bireylerinin hikâyeleri soruşturulmalı, kullanılan ilaçlar ve hastalıklar araştırılmalıdır.
Bu tip dökülme saç köklerinin geneli zayıfladığı için saç nakline uygun olmayabilir. Fakat erkek tipi dökülme varsa saç nakline uygundur(bkz. erkek tipi saç dökülmesi ).

Tedavi:
Beslenme şekli ve kullanılan ilaçlar düzenlenir.
Kalıtsal sebepler incelenir.
Hormonal sebepler araştırılır.
Bu sebeplerden kaynaklı bir şema ortaya çıkarsa ilgili uzman doktorlara yönlendirilir.
Erkek Tipi Saç Dökülmesi:
En sık görülen dökülme tipidir. Alından başlayıp tepe bölgesine kadar ilerler ve orada sınırlı kalır. Sebebi DHT hormonunun saç üretimini engellemesidir. Bu hormonun donör alandaki saç kökleri üzerinde olumsuz bir etkisi yoktur. Ömür boyu yaşamlarını sürdürebilirler. Bu yüzden erkek tipi saç dökülmesinin saç nakli ile tedavisi mümkündür.

PRP NASIL UYGULANIR?
Uygulamaya gelen kişiden 20 cc kan alınır. Bu kan özel tüplere transfer edilir. Santrifüjde belirli aşamalarda çevrilerek trombositlere ayrıştırılır. Bu ayrıştırılan trombositler aktive edilerek seyrekleşmiş saçlı alana enjekte edilir.

PRP TERAPİSİ NEDİR?
PRP(Platelet Rich Plazma ) trombositten zengin plazma adı verilen tedavi yönteminin kısaltılmış şeklidir.
Saç dökülmesi durumlarında dökülmeyi engellemek zayıflamış ve cansızlaşmış saç köklerinin kalınlaşıp saç teli haline gelmesinde kullanılan bir yöntemdir. PRP Uygulaması erkek ve kadınlarda genetik sebepler ya da çevresel sebeplerden dolayı seyrekleşmiş fakat tamamen dökülmemiş saçlarda uygulanır. Ayrıca halk arasında saçkıran olarak bilinen alopecia areata dediğimiz bölgesel saç dökülmesi hastalarında da beykoz saç ekimi uygulanır.

Kaynak: Beykoz Saç Ekimi | 0533 574 57 57 | Saç Nakli Merkezi Beykoz
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:52.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1