Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Beyoğlu Saç Ekimi | 0212 269-69-95 | Saç Ekimi Merkezi Beyoğl





Beyoğlu Saç Ekimi - 0212 269 69 95 İstanbul 7/24

Kesin sonuç veren Beyoğlu saç ekim teknikleri artık bu konu ile ilgilenen herkesin vakıf olduğu, oldukça bilgilendiği bir noktaya gelmiştir. Saçların nereden alındığı nereye nakledildiği, ekim sürecinin ne kadar sürdüğü, ekim sonrası dönemde hangi durumlarla karşılaşıldığı… Bu konuların hepsi artık hem uygulayıcı hem de hasta için bilinmezliğini yitirmiş durumdadır.

Söz konusu olduğunda artık hasta ve ekim arasında ön hat doğallığı, muayene olan kişiden en fazla ne kadar saç kökü alınabileceği alınan greft çaplarının en fazla ne kadar olabileceği ve ekimleri esnasında bu köklere verebilecek açının doğala ne kadar yakın olabileceği gibi daha ileri ve detay konuların bilgi aktarımları söz konusu hale gelmiştir. Zira beyoğlu saç ekimi ana tema değişmemektedir. Saçlar, saçların yoğun olduğu ense bölgesinden (başın arkasında iki kulak arasında kalan alan) alınır ve eksik olan ön veya tepe bölgeye ekilir. Oysa günümüzde, artık önemsenen konular, işlemden sonraki sürecin ne kadar konforlu geçeceği, sonucun ne kadar doğal görünümlü olacağı noktasında yoğunlaşmaktadır.

Saç ekiminin sonucunun doğal olmasını sağlayan birden fazla etken vardır. Alım yapılan greftlerin çapının mümkün olduğu kadar küçük olması, açılan kanalların küçüklüğü ve kanal açılarının doğala en yakın yani dar açılı olması, ekim yapılırken greftlerin mümkün olan en dar açıyla ve hastanın mevcut saçlarının yönlerinin referans alınarak ekilmesi doğallığı getirecek olan unsurlardır. Tüm bu detayların yorumlanması ise tecrübe gerektirir.

Beyoğlu saç ekimi talebi ile gelen hastanın çok iyi değerlendirilmesi gerekir. Saç ekimi ihtiyacının olup olmadığı, kendisine saç ekimi yapılıp yapılamayacağı ve ekim yapıldığı takdirde hastanın beklentisi ile sonucun korelasyon (orantısal uyumluluk) gösterecek olması önemlidir.

Saç ekimi, ameliyathane şartların da lokal anestezi ve sedasyon (anestezide uyku hali oluşturularak hastanın rahatlamasının sağlandığı yöntem. lokal anesteziye destek amacıyla kullanılır.) altında uzman doktorlar ve ekipleri tarafından gerçekleştirilmelidir. Ameliyathane ve sterilizasyon şartlarının sağlanması hayati önem taşımaktadır.

Bir mikromotorlu keskin başlık ile greftler (1-3 saç kökü içeren saçlı deri dokusu.) donör bölgeden tek tek alınır. Greftler alımında mümkün olan en küçük motor uçları kullanılmalıdır. Bu sayede hem alım bölgesinde tahribat olması engellenecek hem de greftlerin ekim alanında doğal görünümü sağlanmış olacaktır. Alınabilecek olan greftlerin sayısı, donör bölgesindeki saç yoğunluğu ve saçın kalitesi ile paralellik gösterir. Ayrıca bu saçların koyu renk, kalın ve dalgalı olması da sonucu olumlu etkiler. Greft alımı bittikten sonra greftler PRP (Platelled Rich Plazma) yöntemi kullanılarak hastanın kendi kanından hazırlanan PRP sıvısının içinde bekletilir. Hücre yenilenmesi ve yara iyileşmesini destekleme özelliği olan bu sıvının bir kısmı ise ekim yapılacak olan alana enjekte edilerek ekim sonrası için saç ve saçlı deriye destek sağlanır. Uygulanan PRP yara iyileşmesini hızlandırdığı gibi ekilen saçların kalitesini ve ekildiği bölgeye tutunma oranlarını arttırır.

Kaynak: Beyoğlu Saç Ekimi | 0212-269-69-95 | Saç Nakli Merkezi Beyoğlu
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:20.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1