Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30/06/2017   #1
 
Üyelik tarihi: May 2017
Yaş: 34
Mesajlar: 220
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Orijinal Minecraft Hesabı Satın Alma

Minecraft premium oyunu son zamanlarda son derece çok tercih edilen ve oynanan oyunlar arasında yer almaktadır. Oynarken öğreten de bir oyun olması sebebiyle hayal gücünüzü zorlayacak bu oyun sayesinde ufkunuz da genişleyecek. Ancak piyasada yer alan oyunlar ya kısa süreli demo tarzında olmakta ya da birçok özellik oyunlar içerisinde yer almamaktadır. Dolayısıyla sizlerin Premium oyun satın almanız oyundan alacağınız zevki daha da artıracaktır. Peki bu Premium versiyonunu nasıl satın alabilirsiniz sizlere bu konu hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz.

Form Doldurun

İlk olarak Premium hesabı satın almak istediğinize dair sizlerin bilgilerini isteyen bir form doldurmanız gerekmektedir. Bu form içerisinde ödeme yapacağınız kredi kartı bilgileri de yer almaktadır. Bu sayede son derece basit bir şekilde ödeme yapabilmeniz mümkün olacaktır.

Ödeme Seçenekleri

Minecraft premium satın al işlemi sırasında sizlere çeşitli ödeme imkanları sunulmaktadır. Bunlar arasında kredi kartı, ATM, taksit ve peşin gibi seçenekler yer almaktadır. ödeyeceğiniz miktar da zaten 15 TL gibi çok cüzi bir miktar olacaktır.

Dilediğiniz Gibi Oynayabilirsiniz

Ödeme işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra sizlere hesap bilgileri gönderilecektir. Ardından ise direkt olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Böylelikle Minecraft satın al işlemi son bulacaktır. Bundan sonra ise ömür boyu garantili bir şekilde bu hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorun oluşması halinde ise paralarınız sizlere tekrar ödenecektir.
cetingur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:05.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1