Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Sinema Koltukları (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/5120-sinema-koltuklari.html)

cetingur 08/07/2017 02:19

Sinema Koltukları
 
Sinemaseverler, Sinema Koltuklarının rahat olmasına dikkat ederler. Bu nedenle sinema koltuklarının rahatlığı son derece önemlidir. Biz de firma olarak müşterilerin memnuniyeti ilkesi ile hareket ederiz. Bu nedenle sinema koltuğu hizmetimize son derece sorunsuz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Üstelik hizmetimiz sadece sinema koltuğunu değil; Konferans Koltuğu da kapsar.

Sinema ve Konferans Koltuklarının Özellikleri

Firmamız tarafından seçtiğiniz sinema koltukları veya Konferans Koltukları için size hızlı teslimat garantisi hizmeti de sunuyoruz. Ayrıca koltuklarımız, toza karşı dayanıklıdır. Boya tutmaz ve çabuk kirlenmez. Müşterilerin talepleri doğrultusunda alev almaz kumaş kaplı sinema koltuklarına ulaşma imkânı sunuyoruz. Özellikle seri üretim gereken sinema koltuklarında üstün hizmet garantisi veriyoruz. Böylece sinema ve koltuğu konusunda gönül rahatlığı ile firmamızı tercih edebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.