Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14/07/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Panleo Çatı Hizmetleri

Çatı, bir yapıyı her türlü yağış ve atmosfer koşullarından korumak amacı ile yapılan elemanlardır. Yapı malzemeleri ahşap, çelik veya betonarme gibi pek çok malzeme türünden imal edilen çatılar, iki ana kısımdan oluşur. Bunlar; taşıyıcı ve kaplama sistemleridir.

Çatı Tamiri Ne Zaman Gereklidir?
Çatının taşıyıcı sistemleri mertekler, mahya aşığı, damlalık aşıkları, kargalık duvarları, kalkan duvarları, göğüsleme ve baba gibi yapı sistemlerinden oluşurlar. Çatının kaplamasında ise kiremit, PVC gibi malzemeler kullanılır. Çatıda doğal koşullardan oluşacak herhangi bir yıpranma bu taşıyıcı strüktürde veya kaplamada oluşacak zararla başlayacaktır. Çatılarda tamirin gerektiği durumlar doğal atmosfer koşulları ile zamanla yıpranma yüzünden olabileceği gibi kimi zaman da yapımı sırasındaki işçilik hataları yüzünden yeniden onarımı gerekli olmaktadır. BU yüzden çatı tamiri Ankara içlerinde profesyonel ekibimiz size hizmet vermektedir.

Çatı Aktarma İşlemi Nedir?
Çatı üzerindeki kaplama malzemesinin ve mahyanın çatı yüzeyinden sökülmesi ile çatı aktarma işlemine başlanılır. Çatıda oluşan her türlü kırık ve dökük malzemeler yenilenerek çatı kaplama malzemesinin altına su yalıtımı yerleştirilir. Su yalıtım malzemeleri örtü olabileceği gibi levha şeklinde de olabilir. Çürümeye başlamış ahşap strüktür elemanları varsa bunların yenilenmesi de sağlanır. çatı aktarma Ankara içinde Panleo Çatı Hizmetleri iletişime geçmeniz halinde kısa zamanda kapınızda olacaktır.

Neden Panleo Çatı Hizmetleri?
Profesyonel çatı ekibimizle beraber işçilik konusunda iddialı olan firmamız müşteri memnuniyetini önemsemektedir. İnşaat sektörünün sürekli gelişmesi ile beraber yeni malzemeler ortaya çıkmaktadır. Firmamız bu yeni malzemelerin takipçisi olmaktadır. Çatı tamiri, aktarması ve çatı oluk Ankara içinde her türlü çatı sorunlarınız için lütfen sitemiz ile iletişime geçiniz.
https://www.panleocati.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:52.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1