Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Kaliteli Teraryum Malzemeleri (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/5194-kaliteli-teraryum-malzemeleri.html)

bazkriz 18/07/2017 15:15

Kaliteli Teraryum Malzemeleri
 
Son zamanların popüler ürünlerinden biri olan teraryum genelde plastik ve cam maddelerden imal edilen akvaryum taklidi tanklardır. Kendiniz teraryum yapacaksanız, bazı malzemelere sahip olmanız gerekmektedir. Cam kap, fanus, büyük bir ampül, çakıl taşı ya da küçük taşlar, teraryuma uygun bitkiler, aktif kömür, mangal kömürü, torf toprak ve süs malzemeleri teraryum için gerekli olan malzemelerdir. Bu malzemeleri firmamızdan güvenli bir şekilde edinebilirsiniz.

Saksı Türleri Nelerdir?

Piyasada çok çeşitli saksı türleri bulunmaktadır. Fibertone/ Terazzo/ CTP saksılar, plastik saksılar, otomatik sulama sistemli saksılar, heykel saksılar, ahşap saksılar, sky planter, t-basket, mıknatıslı saksılar, ışıklı saksılar, büyük saksılar ve el yapımı mini seramik saksılar bu türlerden bazılarıdır. Çeşitli saksı türlerinin satışının yapıldığı firmamız, müşterilerine uygun fiyatlarda hizmet sunmaktadır.

Aradığınız Teraryum ve Saksı Modelleri

Aradığınız teraryum ve saksı modellerini oldukça uygun fiyatlarda bulabileceğiniz firmamız, müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiştir. 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunan firmamız, kargo hizmetlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. 3 günde kargoya teslim edilen ürünlerinizi iyi günlerde kullanabilirsiniz.
https://www.greenmall.com.tr/


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.