Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Zorlu Öğrenci Yurdu (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/5199-zorlu-ogrenci-yurdu.html)

bazkriz 19/07/2017 14:29

Zorlu Öğrenci Yurdu
 
Geleceğimizin garantisi olan gençlerimizin daha iyi eğitim alması çok önemlidir. Bu konuda Kadıköy öğrenci yurtları olarak gençlerimizin daha iyi yaşam şartlarında eğitim almalarını ve yurtlarımızda kalabilmelerini sağlıyoruz. Sektör içerisinde lider konumda olmamız sayesinde öğrencilerin her türlü olanaklardan yararlanması mümkün olmaktadır. İstanbul Kadıköy' de yer alan özel öğrenci yurdumuzda erkek ve kız öğrenciler rahat ve konfor bir yaşam sürebilmektedir. Kadıköy kız öğrenci yurtları içerisinde en temizi ve en kalitelisi olan Özel Zorlu Öğrenci Yurdu ile hizmetinizdeyiz.

Yurt Olanakları Nelerdir?

Kadıköy erkek öğrenci yurtları yurtta sağlanan olanaklar ile de dikkat çekmektedir. Sabah kahvaltısı, ortak çalışma alanları, çizim masaları, ücretsiz wifi kullanımı, 7/24 aktif olan tüm yurtta kamera sistemi, 24 saat hizmete açık olan spor salonları bulunmaktadır. Yıkama, kurutma ve ütü olanaklarının bulunması sayesinde öğrenciler çamaşırlarını kolayca yıkayabilmektedir. Oda temizliği ve çöp toplama zamanında yapılarak öğrencilerin hijyenik ortamlarda kalması sağlanmaktadır.

Neden Biz?

Kadıköy'ün merkezinde yer alan özel öğrenci yurdumuz içerisinde kalan bireylerin çok daha iyi eğitim almasına olanak tanımak adına tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır.
https://zorluogrenciyurdu.com/


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.