Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24/07/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Saç Dövmesi Nedir?

Kısmi kelliğe, dökülmelere ve saç kıranlara çare olmuş, cerrahi yöntem uygulanmadan ve saç simülasyonu,saç gölgeleme, mikropigmentasyon isimleriyle anılan bu uygulama ağrısız ve acısız bir şekilde günümüzde yapılmaktadır. Bu uygulama %100 organik ve su bazlı boyalardan yapılmaktadır. boyalar isminde de anlaşıldığı üzere dövme boyaları değildir. Bu uygulama için özel üretilen boyalar kullanılmaktadır. Bu bahsedilen uygulamanın incelikleri, saç simülasyonu nedir?
Acılı ve ağrılı bir uygulama mıdır?
Cerrahi işlem uygulanan yöntemlere göre acı ve ağrı hissi vermez. Saç derisine noktalar halinde boyaların nüfuz edilmesi sistemiyle çalışır. Bu nedenle hissedilen ağrı çok kısa zamanlı ve azdır. Yine de uygulama esnasında acıyı çok hissedenler için lokal anestezi kremleri kullanılmaktadır. Bu kremler uygulama için özel üretilen kremlerdir.
saç dövmesinden sonra saç ekimi yapılabilir mi?
Saç ekiminden sonra saç dövmesi yapılabildiği gibi saç dövmesinden sonra da saç ekimi yapılabilir. Yalnızca saç ekiminden sonra saç dövmesini yaptırmak için 6 ay, saç dövmesinden sonra saç ekimi yaptırmak için en az 1 ay beklemek en doğrusu olur. İşlemleri hemen art arda gerçekleştirmek bölgede kalıcı zarar bırakabileceğinden işlemlerin biraz daha iyileşmesi beklenmelidir.
Saç dövmesi fiyatları
Alanın büyüklüğüne göre saç simülasyonu fiyatları değişiklik gösterir. Uygulamanın yapılacağı alan ne kadar büyükse maliyet de o kadar artar. Saç ekimi gibi yöntemlerden oldukça hesaplıdır.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:11.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1