Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29/07/2017   #1
 
Üyelik tarihi: May 2017
Yaş: 34
Mesajlar: 220
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Apple Onarım Hizmeti

Kullandığınız Apple marka telefon, notebook, tablet, bilgisayar, laptop gibi pek çok farklı cihazda oluşabilecek her türlü soruna karşı apple servisi profesyonel kadrosu ile yapmış olduğu çalışmalar sayesinde hızlı ve kalıcı çözümler elde etmenizi sağlamaktadır. Yaşanan soruna göre yapılacak olan müdahaleler konusunda öncelikle ekip tarafından sorunun belirlenmesi için gerekli kontroller sağlanmaktadır. Sorunun asıl nedeni belirlendikten sonra yapılacak müdahaleler sayesinde kısa süre içerisinde cihazınızın yeniden çalışır duruma getirilmesi sağlanmaktadır.

Profesyonel kadrosuyla hizmet veren apple teknik servis onarım, bakım veya yedek parça değişimi gibi pek çok farklı konuda yapmış olduğunuz talepler karşısında sizlere kaliteli hizmet sunmaktadır. Yapılacak onarım veya bakım işlemleri sırasında kullanılan son sistem teknoloji sayesinde kısa süre içerisinde cihazınızın sorunu çözülerek teslim edilmektedir. Kullandığınız cihazların daha yüksek performans ile çalışmasını sağlamak için bakım işlemlerini profesyonel şekilde yaparak kısa süre içerisinde kaliteli sonuçlar elde etmenize yardımcı olunmaktadır.

Kesintisiz Destek Hattı

7/24 kesintisiz destek hattı üzerinden yapacağınız talepler karşısında merak ettiğiniz her türlü konuda daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Bu alanda profesyonel kadrosuyla sizlere hizmet veren mac servisi yapmış olduğu her çalışmada 0 müşteri memnuniyetini sağlayarak kaliteli sonuçlar elde edilmesine yardımcı olmaktadır. Yapılacak olan müdahaleler göre değişecek fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler sistem üzerinden iletişime geçerek detaylı bilgi elde edebilirler.
cetingur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:43.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1