Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25/08/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Oriflame

Oriflame Türkiye'nin en büyük kozmetik şirketlerinden biridir. Oriflame ürünlerini en kaliteli ve en hesaplı şekilde almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ORİGÜZELLİK NEDİR?

Origüzellik, sizin oriflame ürünlerine en uygun ve karlı ulaşmanız için oluşturulmuş bir sitedir. Tüm oriflame ürünleri büyük indirimlerle size sunar. Böylece piyasada bulunan fiyatların çok çok altında bu ürünlere sahip olmuş olursunuz. Üstelik Türk vatandaşı değilseniz bile bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Sitemiz bunun kolaylığını da sağlıyor. Bitti mi? Tabi ki hayır. Oriflame katalog ve fırsatlarına da göz gezdirebilirsiniz. Böylece güncel oriflame ürünlerini takip eder, fırsatları kaçırmamış olursunuz.

ÜYELİK AVANTAJLARI

Origüzellik ailesine katıldığınız zaman büyük avantajlara sahip olmuş olursunuz. Tüm ürünlere %30'a varan indirimlerle alırsınız. Sadece ürün almazsınız, ayrıca üründe satabilirsiniz. Üye olduğunuz andan itibaren sattığınız oriflame ürünlerini, yaptığınız satışta %30 kar elde edersiniz. Yaptığınız satışlardan elde ettiğiniz başarılarla daha fazlasını kazanabilirsiniz. Hatta kendi ekibinizi bile kurarak ekip şeklinde ki satışlardan daha fazla kar elde edersiniz. İşte oriflame üyelik avantajları bunlardır. Sizi de ailemize bekliyoruz.
https://www.origuzellik.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:51.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1