Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04/10/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Apr 2017
Yaş: 33
Mesajlar: 648
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Karmod Plastik & Kompozit Su Deposu Üretimi

KARTAL DEPO SU DEPOSU ÜRETİMİ

Uzun yıllar boyunca su deposu üretiminde en iyisini hedefleyen firmamız çeşitli illerde faaliyet göstermekle birlikte, farklı ülkelere ihracat da yapmaktadır. Su deposu ürünleri konusunda en iyisini hedeflemekte olan Kartal Depo hangi ildeki şubesi olursa olsun en kalitesini yapmıştır. Ürünlerimiz çevreci polietilen ve polyester malzemeden yapılmakta olup bu sebeple tercih listesinde ilk sıralara yerleşmektedir.

YENİ NESİL SU DEPOSU

Eski dönemlere göre su deposu olarak modüler su deposu ismiyle de anılan yenilikçi depolar yapılmıştır. Modüler su deposu oldukça çevreci ve teknolojik standartlara uygun nitelik taşıyan su depolarıdır. Parçaları kesinlikle paslanmaz çelikten oluşmaktadır. Sağlamış olduğu montaj ve demontaj kolaylığı sayesinde özellikle Antalya su deposu olmak üzere pek çok şubesi talep görmektedir. Antalya ve çevre illerden ciddi anlamda sipariş edilmekte olan modüler su depoları pek çok alanda özellikle de zeytinyağı ve zeytin turşusu depolamada kullanılmaktadır.

ÇOK AMAÇLI SU DEPOSU

Özellikle Antalya ve Ankara su deposu olarak Kartal Depo tercih edilmekte olup, yeni nesil su deposu kolaylığından faydalanılmaktadır. Su deposu özellikle su depolamak amaçlı kullanılmakla birlikte çok amaçlı depo olarak da kullanılmaktadır. Zeytin depolamak, zeytinyağı tankı , gıda, buzağı klübesi, saksılar ve yağmur suyu hasadı amaçlı kullanılmaktadır.
http://www.kartaldepo.com/
bazkriz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:47.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1