Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Bütün bir ay internetiniz olsun (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/5685-butun-bir-ay-internetiniz-olsun.html)

creeper123 08/10/2017 21:56

Bütün bir ay internetiniz olsun
 
Türkiye'de yüksek çekim gücü ve kampanyalı paketleri ile son dönemin en popüler operatörü olmayı başaran turkcell bedava internet avantajlarına ulaşarak internete her zaman bağlı kalın. Belirli bir işlem ile sadece birkaç dakikada gerçekleştirilen bu kampanyaları zamanında öğrenmek size bütün bir ay boyunca kullanabileceğiniz internet deneyimi sunacaktır.

Zaman kaybetmeden sitemize katılın
Türk kullanıcıların en çok tercih ettiği operatörlerden biri olan Turkcell zaman zaman düzenlediği kampanyalar ile kullanıcılarına sınırsız internet dakika ya da sms veriyor. Siz de bu kampanyalardan haberdar olmak ve turkcell bedava internet avantajlarından yararlanmak istiyorsanız şifrelere ulaşarak internete her zaman bağlı kalın. Akıllı telefonun kullanım amacı olan internetin hayatımızdaki yeri giderek önem kazanırken onlarca GB internet kazanacağınız bu uygulama sizin için oldukça avantajlı olacaktır. Hem maddi hem de manevi kazanç için zaman kaybetmeden sitemize katılın ve kampanyaları takip edin.

Kullanıcıların memnuniyet seviyesi artırılacak
Türk operatörler içinde en yüksek çekim gücüne sahip olan Turkcell kullanıcıları için hazırladığı 2017 - 2018 yıllarını kapsayan kampanyaları dönemleri ile birlikte açıkladı. Buna göre sadece birkaç dakikanızı ayırarak turkcell bedava internet avantajlarına sahip olabilirsiniz. Hattınıza internet ve sms tanımlanmasını sağlayacak olan bu uygulama mevcut kullanıcıların müşteri memnuniyet seviyesini artırmayı amaçlıyor. Zaman kaybetmeden sisteme katılın ve kampanyaları takip edin.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.