Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Yks puan hesaplama (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/5750-yks-puan-hesaplama.html)

creeper123 23/10/2017 14:59

Yks puan hesaplama
 
Türk eğitim sisteminde köklü bir değişikliğe giden hükümet orta eğitimden yüksek öğretime geçiş sürecinde belirleyici unsur olan yks ve tys sistemlerini getirdi. Bu kapsamda öğrenciler hayatlarını belirleyecek olan üniversite seçimlerinde yks puan hesaplama sorusuna yanıt arayacak. Sitemizde yeni nesil sınav sisteminde sizi nelerin beklediğini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Özel aramalarla sorunlarınıza çözüm bulun
Eğitimde köklü bir değişikliğin yaşandığı şu günlerde ülke genelinde milyonlarca öğrenci ve velinin aklındaki en büyük soru yeni sistemin neler getirdiğidir. Siz de sitemiz aracılığı ile aklınıza takılan tüm sorulara ve yks puan hesaplama sorusuna yanıt bulacaksınız. Sitemizde yeni nesil sınav sisteminde sizi nelerin beklediğini kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Sistemin detayları hakkında sunulan bilgilendirici makaleler ve yönetmelik değişikliklerine ilişkin haberleri anlık olarak takip edebileceğiniz ana sayfada özel aramalarla aklınıza takılan tüm sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

Site içeriklerini takip edin
Hem öğrenciler hem de veliler için tamamen sıfırdan bir sistem geliştiren bakanlık yetkilileri işleri daha kolay hale getirmek için tüm detayların düşünüldüğünü açıkladı. Öğrenciler yeni sisteme dair hazırlık sürecine başlamak için nasıl bir yol izleyeceklerini merak ederken akıllara takılan ilk soru ise yks puan hesaplama işleminin nasıl yapılacağı oldu. Siz de bu sistemde nasıl bir puanlama uygulanacağını merak ediyorsanız sitemizde bulunan bilgilendirme içeriklerini takip edebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.