Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24/10/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2017
Yaş: 41
Mesajlar: 2.647
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Seç Turizm Farkı İle Seyahat Edin

Eğer tabiat tutkunuysanız mutlaka size otobüsle seyahat etmenizi tavsiye ediyoruz. Zira otobüs yolculuğunda Karadeniz bölgesinde seyahat ederken yeşilin bin bir farklı tonunu görüp deniz ve yeşilin nasıl iç içe geçtiğine şahit olabilirsiniz. Ege bölgesine yapacak olduğunuz otobüs yolculuklarında geçmiş medeniyetlerin kalıntılarını seyrederken diğer taraftan da birbirinden farklı turistik tesislere göz atabilirsiniz. Doğu Anadolu seyahatlerinde en otantik yerleşim yerlerini görerek bozkırın içerisinde yükselen medeniyete tanıklık edebilirsiniz. Tüm bu ayrıcalıklardan istifade edebilmek için Seç Turizm otobüs bileti konforu ile seyahat ettiğinizde son derece keyifli bir yolculuk yaparak ülkeyi karış karış gezme fırsatını erişebilirsiniz.

Günümüzdeki otobüs yolculukları zannedilen ile aksine oldukça konforlu olmaktadır ki her türlü teknolojik donanım otobüslerde yer almaktadır. Son derece gelişmiş olan güvenlik sistemlerinin bulunduğu Seç Turizm otobüslerinde otomatik pilot dahil birçok ayrıcalık bulunmaktadır. Yolda şerit ihlalinde uyarı veren otobüsler en kaliteli ve deneyimli sürücülere emanet edilmektedir. En uzak güzergâhlara dahi seyahat ettiğiniz de son derece konforlu ve rahat bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Bunun için otobüs içi ikramlar çok geniş tutulmakta bir takım ayrıcalıklar her zaman için sunulmaktadır. Seç Turizm otobüs filosunun araçlarında da en modern uygulamalar standart bir opsiyon olarak herkese tanımlanmaktadır.

Rahatına düşkün olanlar için günümüz otobüslerinde iki artı bir seçeneği bulunmakla birlikte rahat koltuk opsiyonu da özellikle bir takım sağlık sorunları yaşayanlar için ekstra olarak talep edilebilmektedir. Çok geniş diz mesafesinin bulunduğu standart otobüslerde bile uzak güzergâhlara seyahat ederken rahatça dinlenip uyuyabilirsiniz. Eğer uzun yolculuk boyunca sıkılacağınızı düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz. Zira Seç Turizm otobüslerinin tamamında koltuk arkasında bulunan dijital panellerle eğlence dünyasına girebilirsiniz. Televizyonda izlemek istediğiniz programları kaçırmadan takip etmek veya geniş film kataloğundan keyfinize uygun olan bir filmi tercih ederek dakikaların nasıl geçtiğini anlamamak mümkündür. Otobüste kitap okumak isteyenler için de okuma lambasının bulunduğu koltuk bölgesinde teknolojik aletlerin şarj edilebilmesi için çeşitli priz entegreleri de bulunmaktadır. Ayrıca bütün otobüslerde radyo yayını kulaklıkla müzik dinleme imkânı da ekstra olarak sunulmaktadır.

Yoğun mesai saatlerinden dolayı otobüs bileti almak sizin için bir dertse Seç Turizm online hizmetlere giriş yaparak birkaç saniye içerisinde uygulamalar sayesinde istediğiniz güzergaha bilet satın alabilirsiniz. Akıllı telefon uygulamaları ile birlikte indirimli biletler ve kampanyalar takip edilebilir. Böylece en uzak güzergâhlara dair son derece ekonomik çözümler üretilebilir. Öğrenciler için ekstra indirimlerin bulunduğu evcil hayvanların taşınmasına imkan veren çeşitli opsiyonların yer aldığı otobüs yolculukları son derece modern hizmetlerle konforlu bir seyahate dönüştürülmektedir. Seç turizm konforundan faydalanmak ve ayrıcalıklı bir yolculuk yapmak için http://seferbul.com/ adresine giriş yaparak bilet rezervasyonunda bulunabilirsiniz.
creeper123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:41.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1