Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03/12/2017   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Dnp Yağ Yakıcı

Steroidler günümüzde bilinçsiz kullanımı artıp aslında bilinçli kullanıldığında kas gelişimini olumlu yönde etkilediği klinik testlerde kanıtlanıp birçok olimpik sporcunun da kullanmasından ötürü günümüzde de rekabet artışı olmuştur steroidler düzenli dozlarda kullanılmadığında aşırı zararlıdır. Düzenli kullanım çizelgesi veren sitelerden Steroid Sipariş verilmelidir.

Anabolik Steroid Al ile satın alınan hormon ilaçları genelde testosteron olarak bilinen erkeklik hormonu olarak bilinir en çok başvurulan Anabolik Steroid türü olan testosteron kas yapılanmasını hızlandırır. Vücudun protein sentezini arttırıp supmaximal antrenmanlarda anaerobik eşik üstü antrenmanlara direnci arttırır kardiovasküler sistemi güçlendirir. Genelde ampul olarak siparişi verilmektedir. DNP dünyada metabolizmayı en çok hızlandıran kimyasal olarak geçerliliği kanıtlanmıştır. Dnp Yağ Yakıcı günümüzde pek yaygın bilinmese de ABD de ortaya çıkmıştır. Günümüzde dnp siparişi için güvenilir siteler mümkün olduğu gibi merdiven altı üretimden de uzak durulmalı dnp yağ yakıcı toz ve sıvı liquıt olarak tedarik edilebilir.

DNP yağ yakıcı kullanan bir sedanter birey düzenli antrenman programı ve düzenli bir diyet ile birlikte günde ortalama 500 gr verilmektedir. DNP o kadar güçlü yağ yakıcıdır ki L-carnitine %3, clenbuterol %10, dnp ise %50 oranında yağ yakım kapasitesine sahiptir. Vücudun ihtiyacı olduğu dozda alınan steroidler ve düzenli periyodik aralıklarla kullanılmalıdır. Sürekli kullanımından kaçınmalıyız fazla doz fazla etki sağlamıyor yararından çok zararı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Yaşa kiloya cinsiyete göre kullanım koşullarını aşmadan kullanmak gerekir.
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:27.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1