Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   computer service (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/6772-computer-service.html)

nomerci 12/04/2018 15:22

computer service
 
Yerinde Servis hizmetimiz İstanbul’un her ilçesinde, bir telefon veya bir mail ile faydalanabileceğimiz bilgisayar servis hizmetidir. Siz de bilgisayarınız ya da notebook unuz veya kurumsal işyerinizde ağ sorunları ile ilgili hizmete ihtiyaç duyduğunuzda bize ulaşabilirsiniz.
bağcılar bilgisayar servisi*Kurumsal mail adresimi istiyorsunuz? Ağdaki yazıcılardan çıktı mı alamıyorsunuz? esenler bilgisayar servisi Outlook sorunlarınız mı var? Web sayfalarınızda güncelleme mi istiyorsunuz? Bilgisayarınız akşam çalışırken sabah çalışmadı mı? Neler mi oluyor bu bilgisayarlara? 🙂 Bu ve benzeri bir çok soru ve sorun için siz de yeriniz de güleryüzlü personellerimizden servis alın, yaşadığınız ve yaşayacağınız bir çok bilgisayar probleminde sorunsuzca kurtulun.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.