Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   bilgisayar onarım (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/6788-bilgisayar-onarim.html)

nomerci 15/04/2018 15:29

bilgisayar onarım
 
Masaüstü bilgisayarlarınızın tüm arızalarını gideriyoruz. Aşağıdaki servis listemizden sorununuza göre çözüm geliştiriyoruz.
bilgisayar servisi
Ayrıca istediğiniz sistem özelliklerine göre yada çalışma alanınıza göre bizim önereceğimiz sistemleri toplama şeklinde hazırlıyoruz. Dilerseniz farklı markaların masaüstü modellerinide temin edebiliyoruz.
bilgisayar teknik servisi
Masaüstü Bilgisayar Hizmetlerimiz
Arıza tespiti ve Genel bakım
Anakart değişimi
Chipset Tamiri ve değişimi
Hard Disk değişimi
Ekran kartı değişimi
Monitör Tamiri
Ram Yükseltme
Sistem yükseltme
Sistem kurulumları
Hard disk data kurtarma
Laptopunuzmu arızalandı ? Endişlenmeyin Nitelikli notebook servis ekibimiz cihazınızın onarımı yapar. Gerçekten de en basit düzeltmelerden en zor olanına kadar tüm bilgisayar sorunlarını biliyoruz ve onarıyoruz.
Biz hızlıyız, profesyoneliz , isterseniz yerinizden cihazınızı teslim alabiliriz ( Bu ek Maliyet Gerektirebilir ) dilersenizde yerimize getirebilirsiniz. Arıza tespiti yapıp en uygun çözümleri sunarak servis hizmetini sonlandırıyoruz. Bütün notebook markalarına hizmetimiz vardır. Ancak bu hizmetimiz garanti kapsamında değildir.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.