Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   zeytinburnu bilgisayar servisi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/6874-zeytinburnu-bilgisayar-servisi.html)

frus34 29/04/2018 16:05

zeytinburnu bilgisayar servisi
 
zeytinburnu bilgisayar servisi olarak 2005 yılında bugüne Zeytinburnu ve çevresine bilgisayar servis,bilgisayar tamir ve bakım hizmetleri vermekteyiz.
Yerinde bilgisayar servis hizmetiyle bilgisayarınız firmanızda ya da evinizde deneyimli teknik servsi personellerimiz tarafından tamir edilebilmektedir.
zeytinburnu bilgisayar servisi
Zeytinburnu bilgisayar toner dolum,kartuş dolum,notebook tamiri,bilgisayar satışı,güvenlik kamera sistemleri ve barkod sistemleri gibi alanlarda Zeytinburnu ve çevresine hizmet vermektedir.
bilgisayar servisi
Zeytinburnu toner dolum;
Zeytinburnu toner dolum hizmetleri marka bağımsız,çipli ya da çipsiz tüm tonerlere dolum yapmaktadır.Firmamız orijinal toner ve muadil toner satışı yapmaktadır.

Zeytinburnu bilgisayar tamiri;
Zeytinburnu bölgesi bilgisayar tamir hizmeti veren firmamız bilgisayar arızalarında size bir telefon kadar yakın.Bilgisayar donanımsal arızalarında anakart tamiri,harddisk,güç kaynağı ve ekran kartı gibi parçaların tamirini gerçekleştirebilmekteyiz.Orijinal ve garantili bilgisayar parçaları da firmamız tarafından satılmaktadır.

Bilgisayar servisi;
Firmamız marka bağımsız tüm bilgisayarların servis hizmetini vermektedir.
-Casper bilgisayar servisi
-Exper bilgisayar servisi
-Hp bilgisayar servisi
-Acer bilgisayar servisi
-Toshiba bilgisayar servisi
-Sony bilgisayar servisi

Zeytinburnu güvenlik kamera sistemleri servisi;
Zeytinburnu bölgesi güvenlik kamera sistemleri kurulumu,satışı,servisi ve tamir hizmetleri.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.