Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07/01/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Jan 2019
Yaş: 39
Mesajlar: 9
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Tiryakinim.NET Bedava Sohbet ve Mobil Sohbet Odaları





Tirkakinim.NET Kuruluş ve İşleyişi
Tiryakinim.NET sizlere birden çok ziyafeti bir arada sunuyor. Maksat sohbet, muhabbet diyenler buraya! #Sohbet #Tiryakinim #OXM gibi global sohbet kanallarımızda, güncel ve birbirinden farklı konu başlıkları altında,Bedava Sohbet ile öngörü ve fikirlerinizi beyan edebilir, karşılıklı kültürlenmeye yepyeni bir bakış açısı getirebilirsiniz. Dilerseniz yeni arkadaşlıkların temelini atabilir, kalıcı dostluklar kazanabilirsiniz.
Tiryakinim.NET Oyun Kanalları
#Oyun #Yarışma gibi eğlence ve bilgi birikiminizi arttırma temalı odalarımızda yarışmaların keyfini çıkararak, güncel konuları yarışma tadıyla takip edebilirsiniz. Her ay belirli periyotlarla belirlenen top10 listesinde sizlerin de isimlerinin olması, yeni yarışmacılarımızla tatlı bir rekabete yeni zeminler oluşturacaktır. 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren, sağlam bir DJ kadrosundan oluşan #Radyo kanalımızda sizlerin istekleri doğrultusunda yayın akışı gerçekleştirilecektir. Zaman zaman yeni şarkılarla sizi buluşturacak, zaman zaman nostalji yapacağız.
RadyoTiryaki Hakkında
En güncel şarkıların listelendiği RadyoTiryaki frekanslarında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyar, bu eğlenceye sizlerin de katılmasını gönülden isteriz. Sadece müzik ile yetinmeyin, talk show yapan programcılarımızın o hoş ve keyifli sohbetlerini sizlerle buluşturmaya da devam ediyoruz. Belirli periyotlarla yapılan, şiir, şarkı, kelime yarışmalarını yakından takip etmek ve oylama yapmak için sizleri #radyo kanalımıza bekliyoruz.
Tiryakinim.NET Sohbet Odaları

Tiryakinim.net kadrosu olarak, sizlere huzurlu, seviyeli, keyifli ve adil bir sohbet ortamı sunabilmek adına, sohbet akışlarını yakından takip ediyor, daha kaliteli hizmetler verebilmek adına yeniliklere açık bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz. Yöneticilerimize bildireceğiniz her türlü sorun-şikayet, öneri-istekler göz ardı edilmeden değerlendirilecektir. Unutmayın ki bizlerin tek hedefi sizlere, gerçek yaşamlarınızdaki bir aile, dost ortamındaki samimi sohbet ortamını sunabilmek. Reşit kullanıcılarımız için 24 saatten geriye kalan boş vakitlerin değerlendirilmesi ve keyifli kılınması için sizleri de sohbet odalarımıza bekleriz.
Tiryakinim Kurallar
* Sohbet Odalarımıza katılmak için 18 yaşını doldurmuş (reşit) bir birey olmanız gerekir.
* Argo, siyaset, küfür, +18 sohbetler yasaktır. Bu konuda ısrarcı olup kural ihlali yapanlar süresiz ceza alırlar.
* T.C Yasalarınca suç olarak belirtilen tüm maddeler sohbet sitemiz içerisinde geçerlidir.
Bedava Sohbet ve Mobil Sohbet etmek için Kurulan sitemizde üye olmadan mobil sohbet imkanı sizlerle ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sohbet siteleri içinde ekibi ile kendini kanıtlamış olan Bedava Sohbet Sitemiz Kaliteyi benimsemiş durumdadır. üye olmadan sohbet edebileceğiniz sitemiz üzerinde oyun ve radyo kanallarımızla sadece sohbet etmekle yetinmeyip eğlencenin doruklarına çıkabileceksiniz. Yeni insanlar tanımak, Arkadaşlıklar kurmak için Tiryakinim.net tam size göre.

http://tiryakinim.net











MetamfetamiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:19.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1