Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30/06/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Nov 2017
Yaş: 27
Mesajlar: 438
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart ko-cüce

YENİ SUNUCU MIDGARD GELİYOR!

Tam 11 yıldır Türkiye'nin lider MMORPG oyunu Knight Online'da yeni sunucu heyecanı yaşanıyor! Uzun bir bekleyişin ardından, yeni sunucu Midgard, Knight Online'daki yerini alıyor!

Knight Online ekibi olarak, her zaman oyuncu isteklerini ön planda tutarak Knight Online'a şekil verdik. Bu durum, efsane oyunun 11. yılında da bu değişmedi ve alınan büyük kararlar, oyuncuların oylamalarıyla belirlendi. Ekip olarak son bir kaç aydır yaptığımız gözlemler dahilinde, çoğu oyuncumuzun oyuna yeni bir sunucu gelmesini istediklerini fark ettik. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen güncellemeyle TBL'nin önünün de tamamen kapatılmasını ve uzun bir süredir sıkı kontroller ve güncellemelerle oldukça düşük bir seviyeye indirilen illegal oyuncu sayısını göz önünde bulundurarak, oyuncularımıza yepyeni bir başlangıç fırsatı sunmak amacıyla yeni sunucu Midgard'ı açma kararı aldık.

ko-cüce

Bu bağlamda, 3 Eylül 2015 Perşembe günü gerçekleşecek bakımla birlikte, Midgard sunucusu Knight Online'daki yerini alacak! Yine oyuncularımızdan gelen istekler doğrultusunda düzenlenen Special Monster Staff ve Dragon Box eşyalarıyla birlikte, Asgard ve Orion sunucularında olduğu gibi yalnızca OTP'li oyuncuların giriş yapabileceği Midgard sunucusu, yeni bir başlangıç yapmak isteyen Knight Online oyuncularını bekliyor olacak. Ayrıca yeni sunucumuzun şerefine tüm oyunda gerçekleşecek olan Gül Şövalyesi Etkinliği de yine 3 Eylül 2015 Perşembe günü Knight Online'da olacak.

ko-cüce

3 Eylül'den itibaren OTP'li tüm oyuncularımız, Midgard sunucusuna giriş yapabilecekler. Yeni sunucumuzun tüm oyuncularımıza hayırlı olmasını temenni eder, iyi oyunlar dileriz.

Basın Bülteni
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ko-cüce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:30.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1