Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19/09/2019   #1
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Mesajlar: 562
Seslenenler: 1 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart İgos İstanbul’da Ve Türkiye’nin Her Yerinde!


Türkiye’de bulunan İgos şubemiz sayesinde artık siz de sigaranın zararlarından kurtulabilirsiniz. İgos İstanbul üzerinden alışveriş yapabileceğiniz igos cihazları, tütündeki nikotin değerlerini buharlaştırma yöntemiyle kullanabileceğiniz, son dönemin en iyi sigara teknolojisine sahiptir. Web sitesi üzerinden de sipariş verebileceğiniz igos modelleri hem kullanışlı hem de sigaranın verdiği zifir ve kötü koku zararlarından da yoksun. Cebinizin ve ciğerlerinizin kar edeceği İgos cihaz modelleriyle siz de tanışın.
Hızlı Kargo Ve Teslimat
Almak istediğiniz son teknoloji elektronik sigara cihazları arasında bulunan igos marka sigara cihazları, sipariş ettiğiniz anda, Türkiye’nin her yerine hızlı teslimat hizmetiyle anında elinizde! Kullanışlı ve karlı bir cihaz olan İgos cihazları, sigaraya verdiğiniz paradan çok daha kar edebileceğiniz ve zararlarını da yarıya indirebileceğiniz bir sisteme sahiptir. Hem cebinizin hem de ciğerlerinizin fayda göreceği igos cihazlarıyla tanışmak için hemen web sitemizden sipariş verebilir ve hızlı kargo hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
365 Gün Destek ve Cihaz Kurulumu
Size cihazlar konusunda her alanda destek sağlıyoruz. Cihazların çalışma ve cihaz kurulumu için bizimle iletişime geçebilir ve anında destek alabilirsiniz. Kullanışlı ve kurulumu kolay olan igos cihazları için destek ekibimiz ve kutusunda bulunan kullanım kılavuzuyla hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. İgos sipariş ver üzerinden sen de siparişini ver ve son model igos cihazlarını anında kullanmaya başla!
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:26.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1