Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Saç Protezi Rahatsız Etmiyor (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9048-sac-protezi-rahatsiz-etmiyor.html)

resthit 26/09/2019 02:44

Saç Protezi Rahatsız Etmiyor
 
Sahip olunan saçların bir kısmının ya da tamamının dökülmesi, hem estetik hem de ruhsal anlamda kişiyi kötü hissettirebilir. Birçok farklı saç ekme yönteminin vermiş olduğu rahatsızlık, protez saç kullanımını daha popüler bir hale getirmiştir.
Her Tip Kellik Sorunu Çözülüyor
Kel kalma ya da sahip olunan saçın bir kısmının dökülmesi saç protezi sayesinde hiçbir şekilde anlaşılmıyor. Kemoterapi, genetik sebepler, bakımsızlık, stres, saç kıran gibi nedenlerden dolayı bu tip bir durumlar karşılaşan kişiler, çok pahalı olmayan bir meblağ karşısında saç protezi sahibi olabilirler.
İşlemler tamamen steril bir ortam içerisinde ve son teknolojik sistemlerle uygulanır. Buna göre ölçülendirme söz konusudur. Yerleştirme aşamasında herhangi bir sorun çıkmaması için protezin ebatlarına karar verilir. Saçın baş bölgesine koyulması sırasında likit bir yapışkanın kullanılması, No Tape olarak bilinir. Son olarak ise tasarım yapılır. Bu noktada kişinin tercih ettiği modele karar verilir. Ayrıca yüze uygun olup olmadığına bakılır. Bu şekilde süreç tamamlanmış olur.
Protez saç yapaylık içermez ve doğaldır. Kullanımı ve bakımı kolaydır. Berbere giderek hem kestirebilme hem de şekil verme şansına sahip olabilirsiniz. Gündelik yaşam içinde işlerinizi aksatmadan, sanki gerçek bir saçmış gibi kullanılabilir.
Ünlülerin Tercihi
Protez saç kullanan ünlüler çerçevesinde Sinan Özen, Fatih Ürek, Oğuzhan Koç, Kahtalı Mıçı, Mustafa Ceceli ve Coşkun Sabah akla gelen ilk isimlerdir. Yurtdışında da bu yöntemin çok tercih edildiğini söylemek gerekiyor.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.