Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Kadıköy Koltuk Ve Halı Yıkama (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9093-kadikoy-koltuk-ve-hali-yikama.html)

creeper123 28/09/2019 22:46

Kadıköy Koltuk Ve Halı Yıkama
 
Bir evin en çok kullanılan ve kirlenen eşyası şüphesiz ki halılardır. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Ataşehir halı yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz. Randevu talep ederek halılarınızın evinizden alınmasını sağlayabilirsiniz. 3 iş günü içinde halılarınızı kurutma derdi olmadan teslim alacaksınız.

Halılarınızı yıkatın
Oldukça ağır olan ve ıslandığı zaman daha da ağırlaşan halılar temizlenmesi zor ve külfetli eşyalardır. Tonlarca su harcayarak yarım bir temizlik sağlamak yerine doğru bir tercih ile halılarınızı yıkatın. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Çekmeköy halı yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz. Randevu talep ederek halılarınızın evinizden alınmasını sağlayabilirsiniz.

Halılar basınçla temizlenmelidir
İnsan sağlığını yakından etkileyen bakteriler barındıran halıların gerekli sıcaklığa ulaşan suda ve basınçlı bir şekilde temizlenmesi gerekir. Siz de halılarınızı elde yıkamak yerine Beşiktaş perde yıkama aracılığı ile yıkatmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edin. Metre kare hesabına göre en düşük fiyatlandırma politikası ve teknolojik donanımı ile halılarınızın ilk günkü kadar parlak olmasını sağlama garantisi veriyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.