Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Kredi Kartı ile Kontör Yükle (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9101-kredi-karti-ile-kontor-yukle.html)

nullsix 29/09/2019 21:54

Kredi Kartı ile Kontör Yükle
 
Kredi Kartı İle Kontör Yükle


Site üzerinde yer alan başvuru formu ile gerekli bilgileri girerek sizlerde mobilyukle.com.tr sitesi bayii olarak internet erişimi olmayan ve hizmet almak isteyen kullanıcılara hizmet sağlayabilirsiniz. Site üzerinde gerçekleştirilen hizmetlerin tümü bayiliklerde de sağlanmaktadır.

Hizmet Anlayışı
İki adımda gerçekleştirilen kontör yükle işlemi ile dilediğiniz miktar kısa sürede hattınıza tanımlanacak ve sizler de zaman kaybetmeden kontör veya tl yükleme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Mobil yükle ile artık kontör yüklemek çok daha kolay.

Kontör yükle Bayilik
Şirket, aynı zamanda bayilik de veriyor. İsterseniz Türkiye’nin her yerinden kontör bayiliği talebinde başvurabilirsiniz.

https://www.mobilyukle.com.tr/


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.