Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01/10/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Mesleki Yeterlilik Belgesi Nereden Alınır? Artun Belgelendirme

Mesleki Yeterlilik Belgesi nereden alınır sorusuna cevap verdiğimiz makalemizi okuyabilir hem de ihtiyacınız olan mesleki yeterlilik belgesini MYK onaylı belgelendirme kuruluşu olan şirketimizden alabilirsiniz.
Mesleki Yeterlilik Belgesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş olan kurumlar tarafından temin edilebilmektedir. Bu belgeye sahip olmak isteyen kişiler, Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan 'Yetkilendirilmiş Kurumlar' sekmesinden kurum incelemesi ve araştırması yapabilmektedirler. Ülkemizde faaliyet göstermekte olan, resmi kurum tarafından yetkilendirilmiş olan, güvenle tercih edilen aracı kurumlardan bir tanesi de Artun Belgelendirme olarak karşımıza çıkmaktadır.
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında ve konu ile ilgili olarak kanun hükmünde kararname değişiklikleri nedeni ile artık ülkemizde bazı tehlikeli işler, işçiler tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi olmadan yapılamamaktadır. Yani, Mesleki Yeterlilik Belgesi artık bir zorunluluktur ve bu belgeye sahip olmayan kişiler bir takım işlerde çalışamamaktadır. Bu uygulama, tehlikeli sektörlerde çalışan işçilerin de işlerinden bilinçli ve uzman olmasına yarar sağlamakta, iş kazalarının yaşanmasına engel olmaktadır.
Mesleki Yeterlilik Belgesi Nasıl Alınır?
Mesleki Yeterlilik Belgesi, resmi kurum olan Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından lisanslandırılmış ve yetkilendirilmiş aracı kurumlar vasıtası ile başvuruda bulunan kişilere verilmektedir. Bu belgenin alınabilmesi için öncelikle kişilerin, başvuracakları iş kolu için yetkilendirilmiş bir aracı kuruma başvurması, aracı kurumun verdiği eğitimleri alması ve nihayetinde yapılan ölçme ve değerlendirme sınavında başarılı olması; belge almaya hak kazanması gerekmektedir. Sınav sonucunda başarılı olan kişiler, yine aracı kurum vasıtası ile yetki belgelerine kolaylıkla sahip olabilmektedir.
Artun Belgelendirme; MYK Ve TÜRKAK Onaylı Bir Belgelendirme Kuruluşudur.
Tel :0216 398 40 20
Tel :0216 398 40 23
Gsm: 0506 093 40 20
https://www.artunbelgelendirme.com.tr
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:01.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1