Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Çatı Merdiveni - Catimerdivenfiyatlari.com (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9285-cati-merdiveni-catimerdivenfiyatlaricom.html)

TahirHan 19/10/2019 12:28

Çatı Merdiveni - Catimerdivenfiyatlari.com
 
Tavan arasına çıkmak için kullanılan çatı merdiveni modelleri üç veya dört bölümden oluşmaktadır. Bir kapaktan oluşan bir ısı yalıtım kapağına sahip basit ve güvenilir tasarım, ahşap bir astarla kaplı bir tavana uyum sağlar. Çatı merdiveni modelleri tavana özel bir çubukla kolayca gizlenir ve kapağın içine yerleştirilmiş olan kilit, kapağı kapatmanıza ve tavan arasına istenmeyen girişlere karşı koruma sağlamamıza izin verir. Çatı merdiveni ve kapak contasının kapak kılıfında bir ısıtıcı bulunması, ısı kaybını önler. Merdivenlerin kurulumu kolaydır ve kullanımı kolaydır, kompakt, işlevsel ve güvenilirdir. İç mekanlarda yer kazanmalarına yardımcı olmak, her iç mekan için mükemmeldir.

Ahşap tavan merdivenlerinin basamakları kılavuzlara sağlam bir şekilde sabitlenmiştir. Böylece herhangi bir kişi bir kişi tavan arasına kolayca tırmanabilir veya tavan arasına kolayca çıkabilir. İzin verilen yük - 160 kg. Kaymaz basamaklardaki oluklar hareket kolaylığı ve ek güvenlik sağlar. Çatı merdivenleri katlandığında yüksekliği ayarlanabilir ve görünmez ve kompaktdır. Yaşam alanını olabildiğince tasarruf ediyorlar çünkü odanın tavanının arkasına gizlenmişler.

Tavan arasında bulunan bu merdivenlerin modelleri, en uygun fiyat ve kalite kombinasyonuyla kontrol edilir. Yüksek kaliteli çatı merdivenleri almak isteyenler için idealdir. Modern tasarım ve basit tasarım olan çatı merdivenlerini neredeyse her nesneye monte etmeyi mümkün kılar. Bunları bir konut binasına veya hizmet odasına monte etmek için satın almanızın önemi yoktur, tavan arasına merdiven veya merdiven aralığına merdiven olarak kullanıyorsanız, uzun süre iyi hizmet edecektir.

Çatı merdiveni modelleri Avrupa standartlarına göre yapılmıştır. Yüksek kaliteli ve ucuz merdiven almak isteyenler için belirleyici bir faktördür. Elbette üretici Fakro’dan çıkan metal merdivenler ve üretilen ahşap merdivenler kalite standartlarından geçmektedir. Uzun süreli hizmet için tasarlanmıştır, konut görünümünü iyileştirir, zaman ve para tasarrufu sağlar. Fakro tavan arasına yalıtımlı merdivenler evde ısıyı tutabilecek ve ısı kaybını azaltabilecek. Konut dışı çatı boşluklarına sahip ev sahipleri bu özelliği olumlu olarak takdir edecektir. Fakro merdivenlerinin donatıldığı güvenilir mekanizma, ortalama bir kişinin ağırlığını aşan yükler için tasarlanmıştır. Merdivenlerin tavan arası Fakro'ya uygulanabilirliği açıktır.

Web Sitesi; Çatı Merdiveni, Çatı Merdiven Fiyatları


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.