Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   Fakro Çatı Penceresi - Fakrocatipenceresi.com (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9290-fakro-cati-penceresi-fakrocatipenceresicom.html)

TahirHan 19/10/2019 12:29

Fakro Çatı Penceresi - Fakrocatipenceresi.com
 
Firmamız iç mimarlık projelerindeki başarısı ile sektörde adını sıkça duyuran iç mimar firmamız mimari estetiğin ve işlevselliğin ön planda tutulduğu tasarımlarla ofis ortamları yaratıyor. Çalışanların beklentilerini karşılayan ofis projeleri üretiyor. Uzun saatler harcanan ofis ortamlarının özellikle sıkıcı ve kasvetli havasını dağıtan, çalışanlara motivasyon sağlayan sosyal alanlar yaratarak, geleneksel ofis mimarisi çizgisini üst bir boyuta taşıyor. Tasarımlarda ofis ortamlarının, uzun ve stresli çalışma koşullarından arındırıldığı, çalışanların motivasyon ve konsantrasyonun yükseltildiği mekanlara dönüşmesi ön planda tutuluyor. Özellikle çalışan odaklı tasarımlarda, genişlik ve derinlik algısı yüksek ortamlar yaratılarak; uzun saatler boyunca konforlu ve verimli çalışma ortamı yakalanıyor.

Kasvetli çalışma ortamlarının sıkıcı havası, ferah ofis ortamı sayesinde dağıtılmış oluyor. Yapı Stüdyo Mimarlık tasarım ve uygulama ekibinin büyük bir titizlik ve dikkatle yarattığı ofis tasarımları, ofis yaşam alanlarındaki kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilecek nitelikleri bir arada bulunduruyor.

Ofis tasarım ve uygulama süreçlerinde kullanılan yapı elemanları, aşırı kullanıma bağlı yıpranmadan doğan işletme maliyetlerini yükselten kalemlerdir. Yapı Stüdyo Mimarlık, tam da bu noktada müşterilerinin uzun vadede tasarruf etmesini sağlayan yapı ve mobilya ürünleri kullanmaya özellikle dikkat gösteriyor.

İşletmenin gerçekleştirdiği ticari faaliyete uygun ofis tasarımları ile kurumsal kimlik bütünlüğü sağlanırken, görselliğiyle de dikkat ve beğeni toplayan ofisler yaratılıyor. Müşterilerin ofis ortamları için talep ettiği tüm unsurları tasarım aşamasında titizlikle dikkate alan iç mimarlık ofis tasarımlarında dinamik, renkli, çarpıcı, teknolojik ve sosyal ortamlar yaratarak ofis tasarım ve uygulamalarına farklılık katan imzasını bir kez daha atıyor.

Web Sitesi: https://www.icmimari.net


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.