Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler
Kayıt ol Yardım Topluluk Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20/10/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2019
Mesajlar: 37
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Voltaj Kontrolü Regülatör

Voltaj Kontrolü Regülatör


İnsanlar her gün yeni bir bilgi öğrenmekte ve hayatında yeniliklere yer vermektedir. Her geçen gün kullanımı artan ve kullanım konusunda daha fazla bilgi sahibi olunan konulardan biri de regülatör.

Regülatör Nedir?

Elektrik enerjisinin fazla kullanıldığı alanlarda özellikle fabrika, sanayi gibi yerlerde voltaj ayarını yapmak için halk dilinde yükselteç olarak bilinen bir sistem vardır. Buna regülatör denir. Regülatör, enerjinin kademeli olarak ayarlanmasını sağlar. Piyasa da regülatör satın alabileceğiniz birçok adres vardır. Bunlardan biri de Güven- İş Elektrik Elektronik San. Ve Tic. LTD ŞTİ (voltaj regülatörü) firmasıdır.

Regülatör Sektöründe Öncü Firma Hakkında

Firma 1945 yılından beri sektörün öncü, deneyimli, tecrübeli firmalarından biridir. Firma teknolojiyi kullanarak CE belgeli makinalar üretmektedir. İstanbul'da bulunan şubesi ile firma kullanıcının isteğine göre esnek kurallarla makina tasarımı ve imalatı da yapmaktadır.


Firmanın Satışını Yaptığı Ürünler

Sektörde öncü olan firma farklı alanlarda müşterilerine hizmet vermektedir. Firmanın satışını ve tasarımını yaptığı ürünler ise şunlardır: Regülatör (voltaj regülatörü), ups güç kaynakları, transformatörler, varyak, ats- transfer switch, redresörler, yedek parça ve aksesuarlar, metal kutu ve kabinler. Firma bu ürünlerin imalatı ve satışının yanı sıra internet sayfasında bu ürünler ile ilgili genel bilgileri de paylaşarak kullanıcılarına bilgi vermektedir. Firma farklı alanlarda verdiği hizmetler ile farklı müşteri kitlelerine hitap etmektedir.


Firmanın Avantajları

54 yıldır sektörde hizmet veren firma alanında gerekli deneyim ve tecrübelere sahip uzman personeli ile hizmet vermektedir. Bundan dolayı müşterilerinin isteklerine kısa sürede çözüm odaklı cevap verme imkanları daha fazladır. Firma hem mail ortamından, hem telefon üzerinden, hem de çevrim içi destek vermektedir. Müşteriler için ise sitenin her an cevap verebilecek olması önemli bir avantajdır. Ayrıca sitede paylaşılan online kataloglarda bir diğer avantajdır.
kaptan38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:49.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1