Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   En İyi Çatı Penceresi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9323-en-iyi-cati-penceresi.html)

TahirHan 23/10/2019 14:49

En İyi Çatı Penceresi
 
Çatı penceresi modelleri gökyüzünü rahat bir şekilde görmenize yardımcı olur. Çatı katlarında tavanların artık aydınlatma sistemleri olarak kullanılmaktadır. Pencereler yağmur esnasında pencere kanadı kapatma işlevini otomatik olarak etkinleştiren bir yağmur sensörü ile donatılmıştır. Çatı kuşluklarına artık gerek kalmadan iç ve dış görünümde modern bir yapıya sahiptir. Pencere ahşap görünümlü olup ahşap üzeri 2 kat ekolojik vernik ile kaplanarak ahşabın sıcaklığını daha iyi vurgulamak ve ahşabın bulunduğu ortamlarda daha uzun yıllar kullanılmasını sağlamak için ahşaba direnç kazandırmaktadır.Odaya optimum miktarda hava girişini sağlayan otomatik hava girişi sağlar.

Çatı pencereleri firması uzmanlaşmış alt yapısı ile 2000 yılında endüstriyel yalıtım alanında faaliyete başlamıştır. Firma yöneticilerindeki idealist yaklaşımın amacı; Branşa yönelik temel eğitimin yanı sıra, uygulama alanlarını genişleterek ileri hedeflerine bilgi, tecrübe ve birikimler ile daha verimli ve kararlı adımlarla ulaşmaktır. Günümüzün sıra dışı ürünlerinden çatı pencere ve merdivenlerinde sistem ve teknolojinin yanı sıra motivasyon çalışmalarıyla kendini her alanda ispat eden bir firma olma yolundayız.

Siz değerli işbirlikçilerimizin çözümsüz kaldığı uygulamalardan dolayı iç ve dış mekanların tüm çatı katı aksesuar ve yalıtım çözümlerinde, stil ve makyaj detaylarıyla oturmaktan ve yaşamaktan keyif alabileceğiniz mekanlara dönüştürmek. Çözüm odaklı olmak ve memnuniyet ilkemiz standartlarımız arasındadır. Ticari ahlak kuralımızın ve olmazsa olmazlarımızın arasında birinci önceliğimiz güven ve ehemmiyettir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak belirleyip doğru çözümleri en kısa sürede mümkün olan en kaliteli şekilde sunmaktır. Yüksek hizmet kalitemizi her geçen gün daha da arttırarak mutlak müşteri memnuniyetini sağlamak birincil hedefimizdir.

Web Sitesi: https://www.catipencereleri.com.tr


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.