Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum

Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum (https://www.biricik.gen.tr/)
-   Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/)
-   -   İnsan Kaynakları Yönetimi (https://www.biricik.gen.tr/web-sitelerinden-son-haberler-ve-gelismeler/9365-insan-kaynaklari-yonetimi.html)

deniz 28/10/2019 18:54

İnsan Kaynakları Yönetimi
 
İnsan Kaynakları Yönetiminde Uyum HRM Dönemi

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak pek çok farkı alanda mükemmel kazanımların elde edildiği biliniyor. İnsan kaynaklarının yönetimi söz konusu olduğunda da nitelikli bir şekilde yönetim özelliğine sahip olunmasının beraberinde önemli kazanımları getirdiği de bilinmektedir. Bu kapsamda Uyum HRM mükemmel bir şekilde tasarlanmış olan bir insan kaynakları yönetimi yazılımı olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle kurumsal gelişmeyi desteklemesi ve bireysel olarak da gelişim sürecine destek olan bu program; insan yönetimin ihtiyacıma uygun olan çözümler sunmak konusunda mükemmel seçenekler sunabiliyor.

Uyum HRM Tam da Size Göre Çözümler Sunar!

İnsan kaynakları yönetimi süreci tam olarak profesyonel bir hizmet olarak tanımlanmaktadır. Bundan dolayı bu süreçte kullanacağınız programın da tam da size göre uygun olması gerekmektedir. Özellikle iş gücü yönetiminin aktif bir şekilde yapılabilmesi; işletmeler açısında olmazsa olmaz bir unsur olarak tanımlanmaktadır. Uyum HRM; iş gücü yönetiminin yüksek bir performansta yapılmasını sağlayarak; işletmelerin verimliliğinin artırılmasını sağlar. Bununla birlikte ihtiyaca yönelik olarak sürekli güncellenebilen Uyum HRM; çağın gereklerine en uygun olan çözümleri sizlerle buluşturur.

Uyum HRM Profesyonel Bir Altyapı Sunar!

İstikrarlı bir altyapıya sahip olmasının doğal sonucu olarak Uyum HRM; firmaların başarılı olması sürecini desteklemektedir. Ayrıca esnek bir altyapıya sahip olmasının doğal sonucu olarak bu yazılımın anlık ihtiyaçlara göre şekillenebilmesi de mümkün olmaktadır. Böylece ihtiyaca yönelik çözüm oluşturmak konusunda Uyum HRM mükemmel seçenekler sunabilecek bir kabiliyete de sahip olmaktadır.

İnsan Kaynaklarının dijitalleştiği yeni dönemde web tabanlı bir platform olarak karşımıza çıkan Uyum HRM; insan kaynaklarını sürecinin tamamını bir bütün olarak ele almaktadır. Böylece başarılı bir insan kaynakları yönetiminin oluşması noktasında oldukça önemli kazanımları kullanıcısına sunabilmektedir.

Uyum HRP Geniş Kapsamlı Bir İK Yönetimi Sunar

İnsan kaynakları alanında oluşmuş olan yeni trendleri destekleme konusunda profesyonel bir hizmet sunabilen Uyum HRM;

Online ortamlarda bordro ve zaman yönetimi olanağı sunar

Etkili bir performans değerlendirme sürecinin oluşmasını sağlar

Ücret yönetimi konusunda profesyonel bir hizmet sunar

Entegre iş değerlendirme süreçlerinin başarılı olmasını sağlar

Yetenek yönetimi konusunda potansiyel ve performans diyagramları oluşturur

https://www.uyumsoft.com/hrm-insan-kaynaklari-yonetimi


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.1
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.2.0 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.