Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08/12/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2017
Yaş: 41
Mesajlar: 2.647
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Sohbet Odaları

Mobil Sohbet , Canlı Chat, Kameralı söyleşi, Kameralı Chat Canlı Sohbetler Son zamanlarda artan hizmetlerden bir tanesi de sohbet odaları hizmetidir. İnsanlar farklı çevrelerden başka insanlarla tanışmak için söyleşi hattı denilen sitelere giriş yaparak burada zamanının büyük bir çoğunluğunu harcamaktadır. Her ne kadar dışarıdan bakıldığı zaman bu şeklinde siteler çok basit ve emin gibi görünmese de aslen doğru insanı bulmanız da mümkün olacaktır. Mevzuşma tarzınızı bildikten sonra rağmenızda ki insanın da azca çok nasıl bir insan olduğunu anlarsınız. Canlı sohbet hattı bulunan siteler çoğu zaman yerli ve yabancı olmak üzere birçok insana buradan hizmet verir. Doğal olarak ki bu tarz sitelere üye olurken uymanız ihtiyaç duyulan belli başlı kurallar vardır. Bu alanda hizmet veren bir şirket olarak sitemize giriş sağlamadan önce mutlaka sitemizi tanımanız da fayda var.

Genel Kurallar
Bu tarz sitelere 18 yaşından küçükler kayıt olması imkansız. Üye olma işlemi yaparken kimlik bilgileriniz istenir eğer uymazsa site size bir kayıt açmaz. Sitemiz de argo, küfür veya başka kişileri rahatsız edecek herhangi bir şey yapılamaz. Bu şekilde durumlar da şikayet almanız durumunda sitemiz tarafınca uzaklaştırma alırsınız. Sitemiz doğru ve kaliteli hizmet veren bir firma olduğundan canlı sohbet alanı,nda kendini kanıtlamış ve bu güvenin de devam etmesini sağlayan firmalardan bir tanesidir. Bu nedenle başkalarını rahatsız edecek bir durumda bulunmanız sitemizin adına da zarar vereceği için böyle bir durumla karşılaşmak istemeyiz.

Canlı Sohbetler [https://chatrooms.talkwithstranger.c...il-chat]Sohbet siteleri[/url] hakkındaki Canlı söyleşi hatlarından çoğu zaman birden fazla odalar bulunur. Üye olan kişi bu istediği odalardan bir tanesine giriş yapabilir. Buradan istediği kişiyle yazışmaya veya görüntülü olarak mevzuşmaya adım atar. Görüntülü mevzuşma özelliğini de kullanarak rağmenızda ki insanı daha yakından tanıma fırsatı yakalayabilirsiniz. Canlı söyleşi siteleri,ne hemen derhal dilediğiniz an girmeniz mümkün. Gece yada sabah demeden günün herhangi bir saati erişim sağlama izni verir. Sitemiz bu alanda senelerdir hizmet veren bir site olduğu için alanında uzman kişilerle çalışarak site işini yürütür. Bu yüzden her şeyi tam yaparak, kullanıcılara tam hizmet vermek bizim işimiz olduğu için, güvenilir firmalar arasındayız.
creeper123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:08.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri - sultangazi evden eve

SEO by vBSEO 3.6.1