Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum  

Go Back   Biricik Forum Sitesi Biricik Paylaşım ve Eğlence Forum > Webmaster Dünyası > Web sitelerinden son haberler ve gelişmeler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18/12/2019   #1
 
Üyelik tarihi: Jun 2015
Yaş: 35
Mesajlar: 1.380
Seslenenler: 2 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Hasta Yatağı Seçiminde Uzman Firma

hasta yatağı evde bakım gerektiği durumlarda hastanın konforunu arttırmak ve temel ihtiyaçlarını gidermek hususlarında oldukça önemli rol oynamaktadır. Hasta yataklarının fiyatları ise kullanım rahatlığı sağlayan ek özelliklerine göre değişir. Hasta yatağının kaç motor oluşuna, yatağın modeline ve kalitesine, üretilen malzemeye göre, kiralama veya satın alma işlemine göre fiyat değişmektedir.

Hasta yatağı, hastalık derecesi ve iyileşme süresine bağlı olarak, yatarak tedavi gerektiren hallerde, kullananların yaşantısını kolaylaştıran fonksiyonları ihtiyaçlara göre belirlenip zenginleştirilmiş bir üründür.

Ev ya da hastane ortamında yaşlılık, hastalık, kaza, engellilik, aşırı kilo ve benzeri durumlarda, yaşamının bir kısmını veya tamamını yatakta geçirmek zorunda kalanların, uzun süre yatmaya bağlı diğer sağlık sorunlarını ortadan kaldırmak, insani ihtiyaçlarını gidermede de kolaylık sağlamak amacı ile tasarlanmıştır. Hasta yatağı seçiminde hastanın durumu ve ihtiyaç duyduğu yatak hakkında uzman bir hekim tarafından öneriler alabilirsiniz.

Hasta Yatağı Fiyatları ve Kiralama

Hasta yatağı fiyatları seçilen ürüne göre değişmektedir. Sürekli ya da uzun süreli yatalaklık durumu için hasta yatağı satın alma yoluna girilirken, kısa süreli yatalaklık durumu için hasta yatağı kiralama yolu tercih edilir.

Hasta Yatağının Özellikleri

En ileri teknoloji kullanılarak üretilen hasta yatağının hareketli olması, yatan hastanın ve bakan kişinin işini kolaylaştıracak, pratikliği sayesinde zamandan ve güçten tasarruf sağlayacaktır. Hareket ve tedavi yöntemini destekleyici şekilde üretilen hasta yatakları, serum askısı, kumanda, fren sistemli tekerlekler, lazımlık ve benzeri özellikleri ile yaşam kalitesini arttırmaktadır.
Hasta yatağı, hastaların sağlığı, konforu ve hijyeni göz önüne alınarak titizlikle üretilmektedir. Hasta yatakları, sökülüp takılabilen, havası indirilip temizlenebilen parçaları ile uzun süre temiz kalabilmektedir.

Hastane ortamını anımsatmaması için tasarlanan ahşap kaplama yatakları ile hastanın psikolojik sağlığı da düşünülmüştür. Yatma süresi uzun, iyileşmesi uzun zaman alan, başta yaşlı hastaların kullanımına uygun havalı hasta yatakları, yatak içinde pozisyon değiştirmeye olanak tanıyan özellikleri ile en çok önerilen ve tercih edilen yatak çeşididir.

https://www.hastayataklari.co
kombici isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:39.

sohbet - beyaz magazin
etanj armatür - ankara acil diş - istanbul böcek ilaçlama - nikah güvercini - plastik çember - güvercin kümesi - chat siteleri - ikinci el elektrik malzemeleri

SEO by vBSEO 3.6.1