Biricik Forum Bilgi Paylaşım ve Eğlence  

Go Back   Biricik Forum Bilgi Paylaşım ve Eğlence > Kadınlar Dünyası > Yemek Tarifleri > Yöresel yemekler

Kullanıcı Etiket Listesi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15/11/2015   #1
 
SimHa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: İstanbuL
Mesajlar: 23
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Tike Kebabı (Kuşbaşı)Gaziantep Mutfağı


» Yapılışı
Malzeme
500 gr. kebaplık et
100 gr. kuyruk
3-4 diş sarımsak
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber

Tarifi
Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır
Afiyet olsun.
Alıntı
SimHa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:45.

Chat Siteleri - şifresiz sohbet siteleri - evlilerle sohbet - karadeniz chat - türk sohbet - gurbet sohbet - çet siteleri - çemberleme makinası

SEO by vBSEO 3.6.1