Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10/01/2022   #1
livacan
 
Üyelik tarihi: Oct 2020
Yaş: 31
Mesajlar: 57
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Kadın Bluz Modelleri 2021

Selam bugün bluzlar hakkında bir araştırma yaptım ve sizlerle de paylaşmak istedim. Bence yarım kol bluz hakkında da bilgi verilmesi gerekti ama gayet güzel şeyler var.
"Kadın Bluz Modelleri 2021
Kadın gardırobunun en önemli parçalarından birisi olan bluz standart ve klasik tarzınızın dışına çıkmak için harika bir seçim olacaktır.

Yarasa Kol Bluz: Kol kısmı daha geniş olan yarasa kollu bluzlar, eğer kol kısmının bol ve uzun olduğu bir bluz modeli arıyorsanız yarasa kollu bluzları tercih etmelisiniz.

V Yakalı Bluz: Bluzun ön kısmında v şeklini anımsatan bir derinliğin yer aldığı bluzlardır. Özellikle biraz daha iddialı bir bluz giymek istiyorsanız v yakalı kadın penye bluz modellerini seçmelisiniz.

Rahat ve Geniş Kalıp Bluz: Oversize bluz olarak da bilinen bu bluz modelinde dökümlü, geniş ve bol bir duruş vardır. Eğer rahat ve tarz bir görünüme kavuşmak istiyorsanız; bu bluz modeli tam size göre!

Truvakar Kol Bluz: Kol boyu bileğin yukarısında kalan bluzlardır. Eğer bilek kısmınızı ortaya çıkarmak ve zarif görünmek istiyorsanız bu bluz modeli sizin için ideal bir seçim olacaktır.

Arkası Uzun Bluz: Özellikle kalça kısmı geniş kadınların sıkça tercih ettiği bir bluz modelidir. Bu bluzun arka kısmı kalçayı örtecek şekilde bluzun ön kısmına göre daha uzundur.

Beli Lastikli Bluz: Eğer ince bir beliniz varsa, belinizin güzelliğini ve zarafetini beli lastikli bluz modelleri ile ortaya çıkarabilirsiniz."
Kaynak: olaymedya
empirme bluz hakkında da biraz bilgi olsaydı daha iyi olurdu biliyorum ama bunlarda yeterli diye düşünüyorum
livacan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla