Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05/08/2017   #1
bunge
 
Üyelik tarihi: Jun 2016
Yaş: 34
Mesajlar: 102
Seslenenler: 0 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 0 Konu(lar)
Standart Görmediğiniz Varlıkları İnkar Etmeyin, Onlar Gerçektir

Birçoğumuz ruhani varlıklara inanırız. Dini inançlarımız gereği de varlıklarının gerçek olduğuna dair birçok kaynak bulunmaktadır. Şüphesiz ki bu evrende yalnız değiliz. Dünyanın sadece insanoğlunun bir sınavı olmadığı, yaşayan her canlının, meleklerin ve diğer ruhani varlıkların da bir sınavdan geçtiği gerçektir. Peki medyumlar? Medyumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Meleklere ve diğer görünmeyen ruhani varlıklara inanıyorsanız bu varlıkların iletişim kabiliyetlerinin olduğunu da bilmeniz gerekiyor. Farklı boyutlarda yaşıyor olsak da boyutlar arasında iletişim kurabilen insanlar vardır ve bunlara medyum denmektedir. Ülkemizde en bilinen ve fayda bulunan medyum Hızır Hoca’dır.



Geçmişinizle ilgili sorunlarınız, gelecekle ilgili kaygılarınız, aşk büyüsü gibi ihtiyaçlarınız ve daha birçok konuda derdiniz varsa size medyumlar yardım edebilirler. Bizim göremediklerimiz, duyamadıklarımız, bilmediklerimiz ve bilemeyeceğimiz birçok şeyi size boyutlar arasındaki iletişimle bildirebilirler.

Medyum Hızır Hoca birçok insana şifa olmuştur ve dertlerine çözüm bulmuştur. hizirhoca.com adresinden kendisinin ilmine şahit olabilir ve kendisiyle iletişim kurabilirsiniz.
bunge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla